Αναζήτηση
Μαρία Μαρκέζη: Να φορούσα κουρέλια απ΄τη λαϊκή με πεθερό τον Τσοχατζόπουλο; | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Μαρκέζη: Να φορούσα κουρέλια απ΄τη λαϊκή με πεθερό τον Τσοχατζόπουλο;
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
18:45

Η μητέρα της Κιάρας, Μαρία Μαρκέζη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Dot Weekend και μίλησε για την κόρη της, αλλά και όσα της έχουν προσάψει τον τελευταίο καιρό.

Όπως ανέφερε η γνωστή φωτογράφος, «στην αρχή δεν συμφωνούσα λόγω του παππού της και της οικογενειακής κατάστασης. Συγκρίνουν πάντα την Κιάρα και την οικογένεια με τον Άκη. Ισχύει ότι θα τη συγκρίνουν και θα ισχύει αυτό μια ζωή. Της έχω πει ότι δεν μπορείς να μην κάνεις κάτι στη ζωή σου επειδή υπάρχει όλο αυτό που σε ακολουθεί».

Η κακή οικονομική κατάσταση

Ανάμεσα σε άλλα που είπε για την οικονομική τους κατάσταση είναι ότι η Κιάρα πήγε για μια χρονιά μόνο σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δε μπορούσαν να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Μάλιστα σε σχόλια που έχουν ακουστεί για τα ρούχα της απάντησε:

«Μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά, γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε…. Δε μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή» είπε η γνωστή φωτογράφος.

Όσο για τον λόγο που ονομάζεται η Κιάρα,Μαρκέζη και όχι Τσοχατζοπούλου, η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε πως όταν βαφτίστηκε είχε δυο επίθετα, -το Μαρκέζη και το Τσοχατζοπούλου-, ενώ αποκάλυψε πως έχει ακόμα δυο ονόματα, το Ειρήνη και το Γκούντρουν από τη γιαγιά της.

Μιλώντας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε πως ο ίδιος παρακολουθεί την εγγονή του στο show του ΣΚΑΪ, ενώ για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η κόρη της από την κριτική επιτροπή, σχολίασε πως «είναι στενάχωρο, στην αρχή ερχόταν σπίτι και έκλαιγε και μου έλεγε ότι θέλω να φύγω και να σταματήσω και της είπα ότι δεν πρέπει να σταματάς κάτι που αρχίζεις», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η Κιάρα δεν έχει στιλίστα.


Πηγή: www.markos.tv
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551