Αναζήτηση
Κέιτ Μίντλετον: Η μελλοντική βασίλισσα έδειξε ότι έχει "το σθένος" της Ελισάβετ | iShow.gr
Ειδήσεις
Κέιτ Μίντλετον: Η μελλοντική βασίλισσα έδειξε ότι έχει "το σθένος" της Ελισάβετ
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024
09:05

Η Κέιτ Μίντλετον προετοιμάζεται για τον βασιλικό της ρόλο εδώ και πολλά χρόνια και έχει μάθει πολλά από τη βασίλισσα Ελισάβετ την οποία έζησε από κοντά για πάνω από δέκα χρόνια.

Η ίδια ακολουθεί το παράδειγμα της Ελισάβετ σε πολλές περιπτώσεις και αυτό έκανε και στο βίντεο όπου αποκάλυψε την σοβαρή ασθένειά της.

Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε δημοσίως για να αποκαλύψει τη διάγνωση καρκίνου της σε ένα βίντεο, είναι μία από τις πιο αξιομνημόνευτες δηλώσεις μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στη σύγχρονη εποχή.

Είναι πολύ πιθανό η Κέιτ Μίντλετον να ένιωθε φόβο, όταν εκτέθηκε δημόσια αποκαλύπτοντας την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο. Αν και ήταν αρκετά χλωμή και καταβεβλημένη, δεν φαινόταν καταπιεσμένη από τις απαιτήσεις της βασιλικής ζωής ή τις θεωρίες συνωμοσίας από τότε που αποσύρθηκε από τη δημόσια θέα τον περασμένο Δεκέμβριο. Αντίθετα, φαινόταν μια γυναίκα με θαρρος, που ήθελε να μεταφέρει η ίδια τα άσχημα νέα παρουσιάζοντας τον εαυτό της στον κόσμο σε αυτή τη δύκολη στιγμή της ζωής της.

Η Κέιτ κινηματογράφησε τη δήλωσή της μόνη, καθισμένη έξω σε ένα παγκάκι κοντά σε μια άνθηση από νάρκισσους - σύμβολο της άνοιξης. Αποκάλυψε ότι ο καρκίνος της ανακαλύφθηκε αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο για μια πάθηση που τότε δεν πίστευαν ότι ήταν καρκινική. Με λόγια που φέρεται να έγραψε η ίδια, είπε ότι είχε ξεκινήσει "προληπτική χημειοθεραπεία", αλλά διαβεβαίωσε το κοινό: "Είμαι καλά και δυναμώνω κάθε μέρα".

Η Κέιτ συμπεριέλαβε επίσης σχόλια που στόχο είχαν να απαντήσουν στα κουτσομπολιά σχετικά με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και να εξηγήσουν γιατί είχε αποφασίσει να μην δημοσιοποιήσει πληροφορίες για την κατάστασή της. Αναφέρθηκε στη σημασία του να έχω τον "Γουίλιαμ στο πλευρό μου", ενώ είπε ότι το ζευγάρι έδωσε προτεραιότητα στην ευημερία των παιδιών του προτού δημοσιοποιήσει τη διάγνωσή της. "Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με κατάλληλο τρόπο και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά", είπε.

Η Κέιτ ολοκλήρωσε το βίντεό της μιλώντας σε "όλους που αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια". Είπε, "Παρακαλώ μη χάνετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι."

Αυτή η φράση θα μπορούσε να είχε ειπωθεί από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β', η οποία γνώριζε καλά τη δύναμη της πίστης και της ελπίδας και η ίδια έδινε πάντα το καλό παράδειγμα.

Η τελευταία φράση της Κέιτ θύμισε σε κάποιους "το μήνυμα της αείμνηστης βασίλισσας: "Θα συναντηθούμε ξανά" στο βίντεό της την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλο το βίντεο ήταν μαγνητοσκοπημένο στο ίδιο στιλ, αν και σε εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Η Ελισάβετ ήταν μέσα στο παλάτι, υγιής και φορώντας τα κοσμήματά της. Αλλά είχαν ένα κοινό. Τα χέρια τους ήταν σταυρωμένα και φαίνονταν στην κάμερα.

H Κέιτ, εμφανίστηκε σε ένα πιο οικείο περιβάλλον στη φύση, χωρίς κανένα royal στοιχείο. Αλλά η στάση του σώματος και η ομιλία της ήταν τόσο επιδραστική που θεωρείται ότι θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις.

"Πρέπει να με δουν για να με πιστέψουν" είχε πει κάποτε η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία φρόντιζε μετά από κάθε πρόβλημα υγείας να κάνει εμφανίσεις για να μην αφήνει το κοινό να αναρρωτιέται για το αν είναι καλά.

Αυτό έκανε και η Κέιτ, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ελισάβετ, η οποία θα ήταν πολύ λυπημένη αν γνώριζε ότι η αγαπημένη της Κέιτ αντιμετώπιζε ένα τόσο σοβαρό και επίπονο πρόβλημα υγείας.




Η Κέιτ Μίντλετον είναι η καλύτερη μαθήτρια: Η μελλοντική βασίλισσα έδειξε ότι έχει "το σθένος" της Ελισάβετ

QUEEN ELIZABETH

kate middleton

kate middleton

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ
Κέιτ Μίντλετον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551