iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Ιωάννα Τούνη: Ξεφάντωσε στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024
14:47

Η Ιωάννα Τούνη έκανε τη δυναμική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, και φυσικά τράβηξε όλα τα βλέμματα! Η γνωστή influencer, αν και συνήθως αποφεύγει τις βραδινές εξόδους λόγω του μικρού Πάρη, αυτή τη φορά διασκέδασε με την παρέα της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου.

Photo-shared-by-I-w-a-n-n-a-T-o-y-n-h-on-March-24-2024-tagging-@j.touni-and-@bubblegun_world..jpg

Η Ιωάννα Τούνη εντυπωσίασε με το total black look από την εταιρεία της, το οποίο ήταν μία βερμούδα και ένα φαρδύ blazer, με πέδιλα και μια ασημένια τσάντα. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε wet style και ολοκλήρωσε το look της με εντυπωσιακά ασημένια σκουλαρίκια σταυρούς.

touni.jpg

Ολόκληρο το βράδυ δε σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει, ενώ παράλληλα μοιράστηκε βίντεο από τη βραδιά μαζί με τους followers της στο Instagram.

touni-(2).jpg

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διασκέδαζε με την παρέα του σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, επίσης μοιράζοντας βίντεο από την ξέφρενη νύχτα του!


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Δημήτρης Αλεξάνδρου
Δημήτρης Αλεξάνδρου
Άννα Βίσση
Άννα Βίσση
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551