Αναζήτηση
Η συνεργασία της με την Αντελίνα Βαρθακούρη | iShow.gr
Ειδήσεις
Η συνεργασία της με την Αντελίνα Βαρθακούρη
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
09:59



Η πρώην παίκτρια του "Power of Love" ΑθηνάΧρυσαντίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την συνεργασία της με την Αντελίνα Βαρθακούρη, την επιθυμία της να κάνει τηλεόραση αλλά και για τα προσωπικά της.

«Ετοιμάζω τώρα το τρίτο μου τραγούδι. Το Power of Love ανήκει στο παρελθόν. Δεν ήταν ο σκοπός μου να είμαι απλά μια παίκτρια αυτού του ριάλιτι. Προφανώς και ήθελα να συνεχίσω και να πάω και πιο μπροστά. Το τραγούδι είναι κάτι που αγαπώ, όμως η τηλεόραση είναι η καψούρα μου. Μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, η μία προχώρησε, αλλά μετά κάπου χάλασε.

Η συνεργασία μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ωραία, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα έπαιρνα μέρος στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να πάνε καινούργια πρόσωπα, εμένα με ξέρει ο κόσμος. Ο Δώρος ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Δεν νομίζω ότι με έχει στιγματίσει η σχέση μας.

Θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο στη ζωή μου που θα με σέβεται και θα με γεμίζει. Οι περισσότεροι άντρες είναι κατώτεροι των προσδοκιών μου», είπε η Αθηνά Χρυσαντίδου

Σχετικά πρόσωπα
Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551