Αναζήτηση
Η Μάρα Δαρμουσλή για την απώλεια του αδελφού της | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Μάρα Δαρμουσλή για την απώλεια του αδελφού της
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
13:15

Μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Μάρα Δαρμουσλή στο κλείσιμο του 2019. Μια απώλεια που της στοίχισε και δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί με όσο χαμόγελο και αισιοδοξία και αν επιχειρεί η γοητευτική ηθοποιός να αντιμετωπίζει τη νέα καθημερινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, στις πρόσφατες γιορτές των Χριστουγέννων, ο αδελφός της μελαχρινής καλλονής έφυγε από τη ζωή απρόσμενα από ανακοπή καρδιάς.

Μέσα από συνέντευξη της στη Φωφώ Μπόνιου στο περιοδικό Tv Έθνος, μεταξύ άλλων, η Μάρα Δαρμουσλή επιλέγει να αναφερθεί λιτά μα ευαίσθητα στο συγκεκριμένο περιστατικό και στο σοκ που υπέστη.

Πρόσφατα κάνατε μια ανάρτηση για την απώλεια του αδελφού σας. Ήταν ένα σοκ για εσάς; Προλάβατε να του πείτε όλα όσα θέλατε;

Είναι πάρα πολύ νωπό, ξαφνικό, έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Θα επιλέξω να κάνω λίγο χιούμορ. Ναι, η αλήθεια είναι ότι του είπα πολλά πράγματα που ήθελα να του πω και δεν τον άφησα να πει κάποια πράγματα που ήθελε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή τη σεζόν, τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά, η Μάρα Δαρμουσλή διαλέγει ξανά τη δημιουργία. Μέσα από την κωμική παράσταση “Η ζωή μετά χαμηλών πτήσεων” του Αρκά στο θέατρο Ριάλτο αλλά και την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα”.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Μάρα Δαρμουσλή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551