Αναζήτηση:
Η Μαίρη στα …καλύτερά της!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
20:20


Η Μαίρη Σαατσάκη δεν θυμίζει σε τίποτα την Μαίρη που ήξερες! Η ξανθιά περσόνα στα καλύτερά της… Πού βρίσκεται σήμερα; Πώς έφτασε εδώ; Τι έχει καταφέρει; Η συνέντευξη της Μαίρης που τα λέει και τα βλέπει όλα ξεκάθαρα.


Μαίρη …καλησπέρα κ μπαίνουμε κατευθείαν στο θέμα.

Εδώ και δυο χρόνια σε βλέπουμε με δίκη σ εκπομπή και δικό σου πάνελ…με συνεντεύξεις σε καλλιτέχνες,επιστήμονες και ανθρώπους που έχουν άποψη στα πράγματα του τόπου.

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ…τι τρέχει με τη Μαιρη;;

Γιατί έρχονται σε σένα να μιλήσουν;

Θεωρώ ότι δίνω ένα βήμα σε εκείνους που έχουν πραγματικά ενδιαφέρον είτε λόγω ιδιότητας…είτε λόγω προσωπικότητας να μιλήσουν για τη δουλειά τους αλλά και για την πορεία τους.

Δεν κάνω κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι…ίσως η διαφορά είναι στο ότι επιδιώκω να κάνω το στούντιο το σαλόνι του σπιτιού τους και να κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα.

Είναι σημαντικό για μένα να με εμπιστευθούν και να μιλήσουμε σαν φίλοι από παλιά. Νομίζω ότι τα καταφέρνω.

Έχεις ξεκινήσει από παλιά …πως είναι η Μαίρη του 2019..και πως ήταν…;;
Χμ…ναι…τολμώ να πω ότι η Μαίρη σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το κορίτσι που άτσαλα και χωρίς σχέδιο η κάμερα την αγάπησε και της φόρτωσε ένα κάρο φώτα αλλά και λάθη ..ναι…τα δικά της λάθη σίγουρα… αλλά ποιος δεν κάνει λάθη μικρός;


Αυτός που γεννήθηκε μεγάλος ίσως; Εγώ βρέθηκα παιδί στην τηλεόραση με ότι αυτό κουβαλάει μαζί του.

Μια ψυχή που άκουγε και πίστευε .κ εκεί σίγουρα δεν προέκυψε καμία σχέση εμπιστοσύνης …και στο λέω αυτό εκ του αποτελέσματος γιατί αυτό φαίνεται από τους ανθρώπους που μένουν δίπλα σου.κ εδώ για το χτες…το σήμερα …και το αύριο είμαι ευγνώμων που έχω τον πατέρα μου …τη μητέρα μου και την αδερφή μου.

Όλα τα αλλά ειλικρινά τα δείχνει η πορεία.

Η Μαίρη του σήμερα είναι σαφώς πιο ψαγμένη… πιο σίγουρη… πιο σταθερή… ίσως κ πιο καχύποπτη… αλλά δεν έχω αφήσει κανέναν να μου κλέψει το χαμόγελο και μια τρέλα που ευτυχώς έχω.
Δίνω σημασία στα σημαντικά ,αφήνω πίσω μου τους τοξικούς χαρακτήρες και τους μίζερους …βλέπω μπροστά …έχω στόχους… και να σου πω και κάτι…είμαι αυτό που βλέπεις …όχι αυτό που νομίζεις.
Είσαι μια παρουσία που σίγουρα θεωρείσαι sexy …σ ενοχλεί αυτό;
Κοίτα…δεν έχω θέμα εγώ με αυτό…μάλλον οι άλλοι έχουν…ποιος δεν θελει να αρέσει;εγώ από την ώρα που ξυπνάω θέλω να είμαι όμορφη …νιώθω όμορφη …αγαπώ τον εαυτό μου …αγαπώ τη ζωή γενικά ..τον έρωτα …και το ζω σε όλες τις εκφράσεις…
Αν δεν είμαι ερωτευμένη νιώθω ότι οι μέρες είναι χαμένες …άχρωμες και κενές.
Αυτό μάλλον το εκπέμπει ο καθένας που ζει έτσι και στέλνει τέτοια μηνύματα γύρω του…το sexy είναι ενέργεια …και δεν αφορά ούτε το ντύσιμο…ούτε ούτε το βάψιμο…αφορά τη δίκη σου απάντηση στο περιβάλλον …είτε έτσι..είτε αλλιώς εγώ θα το επηρεάσω και θα το κάνω δικό μου …και για να το επιβεβαιώνεις κ εσυ μάλλον πιάνει τόπο.

Μαίρη  Σαατσάκη
Είσαι ερωτευμένη τώρα…;
Θα σ πω ότι οι μέρες μ έχουν χρώματα…και είναι γεμάτες…
Βλέπεις τις εκπομπές σου; Πως βλέπεις το εαυτό σου;
Ναι ..σίγουρα τις βλέπω…κυρίως για να εντοπίσω τα λάθη μου…τα εντοπίζω και πολλές φορές γελάω κ μαζί μου με όλα αυτά που βλέπω..αλλά έχει πλάκα …γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η αλήθεια μου.

Δεν είμαι ούτε στημένη …ούτε υποκρίνομαι την φιλόλογο…η την διανοούμενη που θα αρπάξει τα βαθιά νοήματα και θα τα αναλύσει δίνοντας απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα της ανθρωπότητας.
Είμαι ένας άνθρωπος που ζω ότι ζούμε όλοι …και έχω τις ίδιες απορίες όπως όλοι …όποιος θέλει να με δει…ας με δει.
Θέλω να σ πω ότι …οκ…Μ’ αρέσει πολύ αυτό που κάνω και θέλω να το κάνω σωστά.. αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας για αυτό… Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που μπροστά τους δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.
Όπως;;
Όπως οι δικοί μου άνθρωποι… Η οικογένεια μου… Δεν είμαι αιχμάλωτη της εικόνας μου αν αυτή ενοχλήσει ότι αγαπάω….

Μαίρη Σαατσάκη …πιο σίγουρη από ποτέ;;
Ξέρω σίγουρα τι γίνεται γύρω μου…καταλαβαίνω πιο πολλά από ότι δείχνω ότι καταλαβαίνω …ξέρω πιο πολλά από ότι δείχνω ότι ξέρω….και σ είπα και στην αρχή…
Είμαι αυτό που βλέπεις…αλλά όχι αυτό που νομίζεις!
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα