Αναζήτηση
Η Grande League μπαίνει και αυτή την Κυριακή στο γήπεδο του OPEN | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Grande League μπαίνει και αυτή την Κυριακή στο γήπεδο του OPEN
Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2025
13:44


Η πιο GRANDE ομάδα της αθλητικής ενημέρωσης μπαίνει και αυτή την Κυριακή στο γήπεδο του OPEN

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025, στις 23:00, συντονιστείτε στη συχνότητα του OPEN και παρακολουθείστε τις φάσεις, τα γκολ, όλο το ρεπορτάζ και την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (21:00) συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτή τη στροφή του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντική ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη επί της Μάλμε και αντιμετωπίζουν το ντέρμπι ως πρόωρο τελικό καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών θα είναι σαν να ρίχνουν λευκή πετσέτα στη μάχη του τίτλου. Από την άλλη ο δικέφαλος παραμένει σε δαιμονιώδη φόρμα, διέλυσε και τη Γιούνγκ Μπόις στην Τούμπα και θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός ακολουθεί στη βαθμολογία στο μείον 1 από τον ΠΑΟΚ και επιθυμεί να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών του δικέφαλου, με την προϋπόθεση ότι την Κυριακή (15:00) θα φύγει νικητής από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την επικίνδυνη Κηφισιά.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα αλλά όχι στα χαμόγελα μετά την γκέλα με τη Σάμροκ Ρόβερς και την Κυριακή (17:30) αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ που καίγεται για βαθμούς.

Ο Γιάννης Καραλής και η Κάτια Ταραμπάνκο συντονίζουν την καλύτερη ομάδα σχολιασμού αποτελούμενη από τους άλλοτε διεθνείς ποδοσφαιριστές Ζήση Βρύζα και Γιώργο Αμανατίδη και τους δημοσιογράφους, Κώστα Νικολακόπουλο, Σταύρο Κόλκα, Κώστα Μανωλιουδάκη και Σταύρο Καζαντζόγλου, καθώς και τον ειδικό σε θέματα διαιτησίας Αριστομένη Κουτσιαύτη.



Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551