iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Η Γεωργία φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο επώνυμο και με ιδιαίτερο σχέδιο
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2025
14:14

Ο Αντώνης ταξίδεψε από τη μαγευτική Κρήτη για να βρεθεί στο Cash or Trash με ένα αντικείμενο που μαγνητίζει τα βλέμματα και σίγουρα προκαλεί μεγάλη συζήτηση. Ο οδηγός βαρέων οχημάτων δηλώνει θαυμαστής του Θάνου Λούδου και παρουσιάζει το αντικείμενό του, που απέκτησε μόνο και μόνο για να έρθει στην εκπομπή! Η διαδικασία της τηλεοπτικής δημοπρασίας αφήνει τον Αντώνη με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η Γεωργία φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο επώνυμο, σε άριστη κατάσταση και με ιδιαίτερο σχέδιο. Η πωλήτρια ασχολείται με τη διαδικασία διάσωσης του παλαιού ρούχου, τοποθετημένο στις σύγχρονες τάσεις. Θέλοντας να φοράει τα ρούχα με τον δικό της τρόπο, η Γεωργία δημιούργησε το διαδικτυακό κατάστημά της για εκείνους που νιώθουν ακριβώς όπως και εκείνη.

Η Στέλλα δηλώνει αναβιώτρια των εγκαταλελειμμένων διατηρητέων κτηρίων και λάτρης οτιδήποτε παλαιού. Η πωλήτρια φέρνει στο Cash or Trash μια από τις πιο όμορφες και σωστά διατηρημένες πολυθρόνες «Εμμανουέλα». Ο Θάνος Λούδος δίνει στο αντικείμενο μια καλή εκτίμηση και στη Στέλλα το «πράσινο φως» για να διεκδικήσει μια υψηλή προσφορά στο δωμάτιο των αγοραστών.




Σχετικά πρόσωπα
Ελομίδα  Βισβίκη
Ελομίδα Βισβίκη
Γιώργος  Τσαγκαράκης
Γιώργος Τσαγκαράκης
Δέσποινα Μοιραράκη
Δέσποινα Μοιραράκη
Θάνος  Μαρίνης
Θάνος Μαρίνης
Γιάννης Χάλκος
Γιάννης Χάλκος
Δημήτρης Δεμερτζής
Δημήτρης Δεμερτζής
Φοίβος Στρουγγάρης
Φοίβος Στρουγγάρης
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551