Αναζήτηση
Η Ελένη Μενεγάκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Όλα αυτά τα χρόνια δεν παίρνω πολιτική θέση» | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Ελένη Μενεγάκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Όλα αυτά τα χρόνια δεν παίρνω πολιτική θέση»
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020
09:59



Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης, έκανε κάτι που δεν το συνηθίζει. Χωρίς να εκφράσει πολιτική ή κομματική τοποθέτηση, θέλησε να αναφερθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο πως διαχειρίζεται την πανδημία του κορωνοϊού.

Αφορμή στάθηκαν τα εγκωμιαστικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα από Μέσα του εξωτερικού.
Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε λέγοντας τα εξής:


«Ακούσαμε για άλλη μια φορά ότι ακόμη κι από το εξωτερικό, πέρα ότι όλο το μπράβο το παίρνει η Ελλάδα, σίγουρα πάνω από όλα οι επιστήμονες, γιατί αυτοί έχουν δώσει τη γραμμή, όμως αρκετές φορές πια ακούμε να δίνονται τα εύσημα και στον Πρωθυπουργό. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και για όσο θα είμαι ακόμη, έτσι θα συνεχίσω, δεν θέλω να παίρνω καμία πολιτική θέση. Αλλά σαν χαρακτήρα, αυτό που βλέπω και εξαιρώ όλα τα υπόλοιπα, αυτό που βλέπω από έναν άνθρωπο που έχει τα ηνία της χώρας, δεν ξέρω πως το βιώνει μέσα του, αλλά έξω του δείχνει μια ψυχραιμία, μια ταπεινότητα, σέβεται αυτούς που πρέπει να σεβαστεί.


Δηλαδή, με λίγα λόγια, θα το πω λαϊκά, δεν κάνει τον ξερόλα εκεί που δεν είναι η δική του θέση. Πολύ μου αρέσει! Και ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή που θέλουμε όλοι να αισθανόμαστε με έναν τρόπο μέσα στα προβλήματά μας ασφαλείς. Και θυμάμαι λοιπόν μια κουβέντα που είχε πει ο πρωθυπουργός, πριν βγει πρωθυπουργός ή τη μέρα που βγήκε, ον ρώτησαν τι είναι αυτό που πιστεύει πως δεν μέτρησαν καλά και δεν υπολόγισαν πως θα βγει Πρωθυπουργός. Είχε πει “θεωρώ ότι οι πολιτικοί μου αντίπαλοι με έναν τρόπο με υποτιμούσαν”. Και αυτό έρχομαι να το θυμηθώ για άλλη μια φορά σήμερα γιατί δείχνει πολλά. Εγώ ξέρω ότι σήμερα αυτό που πρέπει να μας προσφέρει και να είναι μέσα στο λαό, είναι σωστό. Εμένα με νοιάζει αυτό που ζούμε τώρα και είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει σαν χώρα”.


“Το θέμα αυτό δεν το αντιμετωπίζει κανείς κομματικά και έτσι πρέπει. Εμένα μου αρέσουν και οι γρήγορες ανθρώπινες αντιδράσεις, όπως η κυρία που είχε το παιδί που χρειαζόταν να κάνει το μπάνιο του. Μου άρεσε αυτή η άμεση αντιμετώπιση. Μου δείχνει ότι κάπου εδώ κοντά είσαι, δεν είσαι κάπου μακριά και μας βλέπεις. Μου αρέσει αυτό. Για τη φάση που περνάμε ξαναλέω και ξαναλέω πώς ό,τι είπα δεν έχει καμία σχέση με πολιτική και πολιτικά. Έχει να κάνει όμως σαν ένας άνθρωπος που ζω και έχω ανησυχίες, φόβου, αγωνίες, εξάρσεις, νεύρα, τις καλές μου στιγμές, τα έχω όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Μενεγάκη
Κυριάκος Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551