Η εγκυμονούσα Βίκυ Καγιά έκανε πασαρέλα για τον Jean Paul Gaultier
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017
11:19
Η Βίκυ Καγιά, διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της κύησης. Όμως, δεν θα μπορούσε να λείπει από το fashion show του φίλου της Jean Paul Gaultier, που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Μουσείο Μπενάκη.
Η Βίκυ, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, φόρεσε μια δημιουργία του σχεδιαστή σε μαύρο χρώμα και περπάτησε στο catwalk, τιμώντας τη φιλία τους.
Η χθεσινή εκδήλωση αποτέλεσε ένα αφιέρωμα στο έργο του κορυφαίου σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier και έγινε για καλό σκοπό, περιλαμβάνοντας επίδειξη μόδας και επίσημο δείπνο υπέρ των σκοπών του Μουσείου.
Ο θρυλικός Γάλλος δημιουργός επέλεξε το Μουσείο Μπενάκη για να παρουσιάσει αναδρομικά τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της, ζητώντας μάλιστα η όλη εκδήλωση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.
Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες της εγκυμονούσας Βίκυς Καγιά στην πασαρέλα του Gaultier:
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα