
Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Cash or Trash, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 17:20, η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τρεις νέους πωλητές με αντικείμενα που κουβαλούν ξεχωριστές ιστορίες. Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, Θάνος Λούδος, αναλαμβάνει την εκτίμηση των θησαυρών, προετοιμάζοντας το έδαφος για σκληρές διαπραγματεύσεις στο δωμάτιο των αγοραστών.
Η Ντένη εμφανίζεται στο δωμάτιο εκτίμησης υπέρλαμπρη και απαστράπτουσα, έτοιμη να δημοπρατήσει μια ιδιαίτερη συλλογή της γιαγιάς της, με την οποία έπαιζε και η ίδια στην παιδική της ηλικία. Η ολοκληρωμένη και ξεχωριστή συλλογή της προκαλεί αμέσως το ενδιαφέρον, όμως είναι η προσωπικότητα της Ντένης που κλέβει την παράσταση, δίνοντας ένα πραγματικό ρεσιτάλ διαπραγματευτικής ικανότητας.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης, παλαιοπώλης τέταρτης γενιάς από την Πλατεία Αβησσυνίας, φέρνει ένα από τα πιο επιβλητικά αντικείμενα που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στην εκπομπή. Πρόκειται για ένα κομμάτι με επιβεβαιωμένη βασιλική προέλευση, το οποίο αποτελούσε για χρόνια το σήμα κατατεθέν του καταστήματός του. Ο νεαρός έμπορος αποφάσισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποχωριστεί, αναζητώντας τη σωστή ανταπόκριση από τους πέντε αγοραστές για αυτό το μουσειακό είδος.
Τέλος, ο Νίκος, ένας ταξιδιωτικός πράκτορας που κατάφερε να μετατρέψει το χόμπι του σε επάγγελμα, μοιράζεται το πάθος του για τον συλλεκτισμό κινητών τηλεφώνων. Ως πιστός τηλεθεατής της εκπομπής από το πρώτο επεισόδιο, έρχεται με ξεκάθαρη διάθεση να αποχωριστεί το αντικείμενό του, αν και η εξέλιξη της δημοπρασίας παραμένει απρόβλεπτη για όλους.