Αναζήτηση
Η Χάρις Αλεξίου με εκπομπή στην ΕΡΤ | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Χάρις Αλεξίου με εκπομπή στην ΕΡΤ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023
16:02

Η ειλικρίνεια και η κατάθεση ψυχής και η διαχείριση ενός τεράστιου ταλέντου με γνώμονα τη βαθιά και ουσιαστική ψυχαγωγία του κόσμου ποτέ δεν περνάει αδιάφορη. Ο κόσμος ακόμα και αν δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί διαθέτει πάντα το ένστικτο. Τα τελευταία λίγα χρόνια από δική της απόφαση η Χάρις Αλεξίου δεν τραγουδάει τραγούδια, τραγουδάει και ερμηνεύει ρόλους στο θέατρο και στην τηλεόραση και δεν είναι ότι το κοινό την ακολουθεί γιατί έτσι κι αλλιώς την αγαπά, είναι πάνω απ’ όλα ότι απέδειξε ότι διαθέτει τόσο μεγάλο ταλέντο στην ερμηνεία ενός ρόλου, όσο διέθετε τόσα χρόνια στην ερμηνεία ενός τραγουδιού – αλλά μήπως τόσα χρόνια κάθε τραγούδι δεν το αντιμετώπισε σαν ένα ολοκληρωμένο έργο έστω 3 λεπτών και το μπόλιαζε με την ψυχή της;

Η Χάρις Αλεξίου χαρακτήρισε όσο λίγοι τραγουδιστές το ελληνικό τραγούδι τα τελευταία 50 χρόνια – μια και το θέμα μας είναι το τραγούδι και η δισκογραφία – και έχει πουλήσει κάποια εκατομμύρια δίσκους -. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα απ’ ότι μαθαίνω από έγκυρες πηγές να γίνει πράξη μια πρόταση που είχε πρωτακουστεί πριν 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά, αλλά κάτι την είχε αναβάλει.

Μια σειρά εκπομπών για την ΕΡΤ1 με θέμα την ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας και νομίζω πως δεν υπάρχει κανείς καλύτερος να παρουσιάζει αυτήν την εκπομπή από μια γυναίκα, σαν την Χαρούλα Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου στην ΕΡΤ1

Όπως και να ‘χει απ’ ότι φαίνεται εκτός και αν συμβεί κάτι την τελευταία στιγμή, όπου βέβαια δεν το ευχόμαστε, φέτος θα δούμε τη λατρεμένη μας Χαρούλα Αλεξίου σε αυτήν την εκπομπή στη ΕΡΤ1 με την ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας. Κάθε τι από τη Χαρούλα είναι χαρά για όλους μας.

Γράφει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης (Youfly.com)


Σχετικά πρόσωπα
Χάρις Αλεξίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551