Αναζήτηση:
Η Βασιλική Μιλλούση 1 μήνα μετά τη γέννα: Νόμιζα ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ!
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
13:15

Ενας μήνας πέρασε από τη στιγμή που η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο την κόρη που απέκτησε με τον Λευτέρη Πετρούνια και το σώμα της δεν θυμίζει εκείνο γυναίκας που γέννησε τόσο πρόσφατα. Βέβαια, αυτό δεν έγινε διά… μαγείας. 

Η Βασιλική Μιλλούση εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να γυμνάζεται ξανά- πρόσφατα είχε δημοσιεύσει και σχετικό βίντεο με ασκήσεις- ενώ προσέχει και τη διατροφή της. Κάπως έτσι το σώμα της «αρχίζει να μαζεύει», όπως λέει σε νέα ανάρτησή της, στην οποία παραδέχεται ότι νόμιζε «ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ».

Παράλληλα, η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να στείλει ένα μήνυση και σε άλλες νέες μητέρες και μη.

«30 μέρες μετά την γέννηση της μικρής μου και το σώμα μου αρχίζει να μαζεύει, η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι αυτή η κοιλιά δεν θα μαζευτεί ποτέ, όμως πραγματικά η φύση είναι φοβερή και με λίγο προσοχή, σωστό φαγητό και λίγη γυμναστική στο σπίτι, το σώμα επανέρχεται… Μπορείτε και εσείς οι νέες μανούλες και μη, να κάνετε τη δική σας προσπάθεια για να νιώσετε καλά με το σώμα σας, τον εαυτό σας και τη διάθεσή σας, είναι πολύ σημαντικό και για το μωρό σας! Κουράγιο και δύναμη σε όλες», έγραψε η πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής..


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα