iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Η αποκάλυψη για τον Μιχαλόπουλο: «Ο Πάνος κάνει μία πολύ ωραία ζωή ...»
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024
14:14

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα  για τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς «Η κατάρα της Τζέλλας Δελαφράγκα», που ετοιμάζουν οι Ρέππας-Παπαθανασίου στον Alpha, αλλά αποκάλυψε και την επικοινωνία που έχει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι η Ηγουμένη Κατσάμπα. Είμαι ένας χαρακτήρας περίεργος που μπλέκεται σε πολλά πράγματα. Το ράσο μου δεν είναι και τόσο… μαύρο, γιατί εμείς ζούμε σε μία διαφορετικότητα σε αυτό το μοναστήρι… οπότε υποστηρίζουμε και την ομορφιά». «Έχουμε ψαλμωδία, νηστεία, προσευχή, προσήλωση και την ευλογία μου», είπε με χιούμορ.


DIAGOUPI61.jpg


Για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά του MEGA «Η Ώρα η Καλή», είπε: «Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του, έχουμε επαφή. Είναι καλά, είναι μια χαρά. Δεν θέλει να επιστρέψει στη δουλειά, δικαίωμά του είναι. Κάνει μία πολύ ωραία ζωή και είναι μια χαρά ο άνθρωπος»

DIAGOUPI9.jpg


Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες στο ΣΕΗ αλλά για να βγει μία υπόθεση στη δημοσιότητα πρέπει να τη στηρίξουν οι καταγγελλόμενοι. Για να μην τις είδατε, σημαίνει ότι κάποιοι δεν τις υποστήριξαν. Εγώ δεν σκοπεύω να ξαναβάλω υποψηφιότητα στις εκλογές του Σωματείου. Ήταν δύσκολα αυτά τα 4 χρόνια».


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Πάνος Μιχαλόπουλος
Πάνος Μιχαλόπουλος
Τζένη Διαγούπη
Τζένη Διαγούπη
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551