Αναζήτηση
Γιώργος Καπουτζίδης για Mega: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει» | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιώργος Καπουτζίδης για Mega: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει»
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
18:44



Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ένα πρόσωπο σύμβολο για το Mega και θα αποτελεί και έναν από τους βασικούς πυρήνες της νέας εποχής του καναλιού. Μίλησε, λοιπόν, στη νέα πρωινή εκπομπή «Mega Μagazino» και αποκάλυψε πολλά!


Αρχικά, μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το πιο γρήγορο, αυτό που έρχεται άμεσα, είναι ότι όντως θα δούμε στις οθόνες του MEGA μια εκπομπή η οποία παρουσιάζει όλους τους Έλληνες αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γνωρίζουμε τις προσωπικότητες, την καθημερινότητά τους, τα αθλήματά τους, τον μόχθο τους από πρώτο χέρι. Έχουμε ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Νιώθω ήδη πιασμένος, γιατί συμμετέχω κι εγώ. Μετά την ιστιοπλοΐα και την κωπηλασία, δεν μπορώ να ξαναμπώ στο νερό. Εγώ νόμιζα πως θα πηγαίναμε μια βόλτα με τη βαρκούλα, δεν φαντάζεστε! Αυτή η εκπομπή θα κορυφωθεί στο Τόκιο. Σκοπεύουμε να πάμε εκεί, να έχουμε εκπομπές από εκεί.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο διοικητικό πόστο του στο Mega στον τομέα της μυθοπλασίς.

Παράλληλα είμαι κι εγώ στην ομάδα του MEGA που φτιάχνει τη μυθοπλασία. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ο Πέτρος Μπούτος είναι η ισχυρή ομάδα και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύουμε εκεί και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ωραία μυθοπλασία η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Είναι μια δύσκολη, υπεύθυνη θέση αλλά και πολύ ευχάριστη που νιώθω ότι θα κάνω καλή δουλειά εκεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει, να δουλέψουμε πάνω σε αυτά, να επιλέξουμε τα πιο ωραία και ταιριαστά για το προφίλ του MEGA και τους τηλεθεατές του. Από εκεί και πέρα εγώ είχα ξεγράψει το ενδεχόμενο να γράψω για την τηλεόραση, το σκέφτομαι όμως πολύ σοβαρά και αυτό. Οπότε θα τα βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα σε σειρά. Θα κάνουμε την εκπομπή με τα αθλητικά, θα φτιάξουμε την ομάδα της μυθοπλασίας και μετά νομίζω θα δείτε και από εμένα μια δουλειά

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν έλειπε και τα όσα είπε για το άδοξο τέλος της σειράς «Εθνική Ελλάδος».

Δεν μου έμεινε απωθημένο γιατί νιώθω πως αυτό που ήταν να κάνει αυτή η σειρά το έκανε. Και για το πόσο σημαντική ήταν για την ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία αλλά και για το πόσο ανεξίτηλα άφησε τα σημάδια της πάνω μου. Με έκανε έναν άλλο άνθρωπο, πιο δυνατό, πιο αποφασιστικό.
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Καπουτζίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551