Αναζήτηση
Για αυτή την εκπομπή θέλει ο ALPHA την Καινούργιου | iShow.gr
Ειδήσεις
Για αυτή την εκπομπή θέλει ο ALPHA την Καινούργιου
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020
17:59

Αλλαγές φαίνεται ότι σχεδιάζουν στον ALPHA, αφού ομολογουμένως φέτος δεν ήταν η σεζόν του. Αν και το κανάλι τα προηγούμενα χρόνια σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις τη φετινή σεζόν με ορισμένες άστοχες επιλογές στην απογευματινή αλλά και βραδινή ζώνη του είδε πλήθος τηλεθεατών να φεύγουν από τη συχνότητά του. Έτσι, στη Διοίκηση μελετούν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν μπας και ο σταθμός σημειώσει άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης.

Το… πείραμα φαίνεται ότι θα ξεκινούσε από τη φετινή σεζόν με την εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη που όμως, δεν βγήκε στον αέρα λόγω του κορωνοϊού. Το πιο… λαϊκό ,όμως, προφίλ που σύμφωνα με έγκυρες «πηγές» θέλουν να «χτίσουν» φαίνεται ότι θα φέρει στον αέρα εκπομπές και ιδέες από τα παλιά, που τώρα όμως, σημειώνουν επιτυχία σε άλλο κανάλι και συγκεκριμένα στο OPEN.

Ο λόγος για τις τηλεφωνικές γραμμές τηλεθεατών με προσωπικές ιστορίες όπως αυτές που προβάλλονται από την εκπομπή ,«Ευτυχείτε», με την Κατερίνα Καινούργιου, και είχαν κάνει… ντεμπούτο μέσα από την εκπομπή, «Κους κους» που πρόβαλε παλαιότερα ο ALPHA.

Στελέχη λοιπόν, του σταθμού πιστεύουν ότι πρέπει να αναβιώσουν μία τέτοια εκπομπή, στιλ «Κους κους» με τηλεφωνικές πιστεύοντας ότι παράλληλα με τις «Οικογενειακές ιστορίες» θα φέρουν τηλεθεατές.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες «πηγές» στελέχη του ALPHA θέλουν την παρουσίαση του νέου «Κους κους» να αναλαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου που θεωρείται πλέον… ειδική στην εν λόγω θεματολογία. Βέβαια, κάποιοι που αντιδρούν σε αυτό το προφίλ τονίζουν-και θυμίζουν- την αποτυχία της επιστροφής της εκπομπής, «Ξαναδέστε τους», με τον Νίκο Μουτσινά, υποστηρίζοντας πως κι αυτή θα είναι… ξαναζεσταμένη εκπομπή.

Μπορεί, λοιπόν, το «Κους κους» να μην επιστρέψει ως τίτλος, αλλά όπως όλα δείχνουν την επόμενη σεζόν θα γίνει… της τηλεφωνικής εξομολόγησης με κάποια από τις εκπομπές του ALPHA να συμπεριλαμβάνει στη θεματολογία του τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τηλεθεατές, μπας και μπουν άλλοι τηλεθεατές να ακούσουν τον… πόνο τους!

Melasblog - Newsit.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καινούργιου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551