Αναζήτηση
EXATHLON: Δραματική αποχώρηση φέρνει κρίση στην ηττημένη ομάδα | iShow.gr
Ειδήσεις
EXATHLON: Δραματική αποχώρηση φέρνει κρίση στην ηττημένη ομάδα
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2025
18:34
EXATHLON: Δραματική αποχώρηση φέρνει κρίση στην ηττημένη ομάδα

Μπορεί οι Μπλε να έχουν πλέον δική τους τη Βίλα, όμως οι Πορτοκαλί με τη νίκη τους στον Αγώνα Ασφαλείας εξασφάλισαν πως οι υποψήφιες προς αποχώρηση θα προέρχονται κι από τις δύο ομάδες. Ο τρίτος Αγώνας Ασφαλείας και η Μάχη Παραμονής έρχονται απόψε, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Η Πορτοκαλί ομάδα δείχνει να έχει διασπαστεί, με τις σχέσεις του Τάκη Καραγκούνια με τα κορίτσια να είναι σε τεντωμένο σχοινί, ενώ όσα ανέφερε η Μαίη Εμμανουηλίδου στην έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης έβαλαν φωτιά στις σχέσεις της με τη Μαίρη και τη Βίκυ Πετεινάρη, δημιουργώντας ερωτήματα για το αν ο Άρης Σοϊλέδης προσπαθεί να προστατέψει τη Μαίη στα ματσαρίσματα.

Εντάσεις και μάχες στο EXATHLON

Ο τρίτος και τελευταίος Αγώνας Ασφαλείας για αυτή την εβδομάδα θα κλειδώσει την ομάδα από την οποία θα προέρχεται η τρίτη υποψήφια που θα αγωνιστεί στη Μάχη Παραμονής. Πορτοκαλί και Μπλε βάζουν τα δυνατά τους για να περιορίσουν τις πιθανότητες μίας αποχώρησης.

Τρεις γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες στη Μάχη Παραμονής, μια αναμέτρηση δύσκολη και απαιτητική, το αποτέλεσμα της οποίας θα δοκιμάσει την ενότητα της ομάδας που θα χάσει ένα μέλος της.

Φωτογραφικό Υλικό από το EXATHLON

Στιγμιότυπο από τον αγώνα EXATHLON

Αθλητές του EXATHLON σε δράση

Αγωνία στις ομάδες του EXATHLON

EXATHLON: Μάχη για την παραμονή

Παίκτες του EXATHLON σε δοκιμασία

Αγώνας ασφαλείας στο EXATHLON

EXATHLON: Στιγμές έντασης

Αποχώρηση στο EXATHLON

EXATHLON: Η μάχη συνεχίζεται

Οι ομάδες του EXATHLON



Σχετικά πρόσωπα
Τάκης Καραγκούνιας
Άρης Σοϊλέδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551