Αναζήτηση
Ερωτευμένος ο Παπαγεωργίου: "Γι' αυτό έχω κουμπώσει στον γάμο μου με τη Δανάη Μιχαλάκη" | iShow.gr
Ειδήσεις
Ερωτευμένος ο Παπαγεωργίου: "Γι' αυτό έχω κουμπώσει στον γάμο μου με τη Δανάη Μιχαλάκη"
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023
18:52Καλεσμένος στην εκπομή ''Καλύτερα δε γίνεται'' βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, όπου και μίλησε για τη σειρά "Γλυκάνισος" στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά και τον έρωτα με μια μουσουλμάνα, θέλησε να κάνει μια προσωπική ερώτηση στον ηθοποιό. Τι ήταν αυτό που θα μπορούσε να σε απομακρύνει από τη Δανάη; Αν είχατε διαφορετικά πολιτικά πιστεύω; Αν είχατε διαφορετικά παιδικά χρόνια; Τι είναι αυτό που θα έλεγες: "Δεν μπορώ να είμαι με αυτή τη γυναίκα”", ρώτησε η παρουσιάστρια.

"Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα με την οποία θα είχαμε διαφορετικούς στόχους για τη ζωή. Ένας από του λόγους που έχω κουμπώσει πολύ με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι νομίζω το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος με αυτή", απάντησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Και πρόσθεσε: "Νομίζω είναι μία ποιότητα την οποία δεν τη συναντάς εύκολα, όχι μόνο σε ένα ταίρια, αλλά και στον κόσμο, εννοώ την αυθεντική καλοσύνη. Είναι ένας παρονομαστής που μπορεί να κάνει μια σχέση ευτυχισμένη", είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Παπαγεωργίου
Δανάη Μιχαλάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551