Αναζήτηση
Εμφάνιση-έκπληξη στο «Μην ψαρώνεις» | iShow.gr
Ειδήσεις
Εμφάνιση-έκπληξη στο «Μην ψαρώνεις»
Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020
18:29
Το σενάριο μάλιστα διά χειρός Άγγελου Χασάπογλου κρύβει πολλές εκπλήξεις κι ανατροπές αλλά και πολλά πρόσωπα έκπληξη!

Ένα από αυτά που θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μην ψαρώνεις» έχει… ψαρώσει πάρα πολύ κόσμο με τις επιδόσεις του στα γήπεδα, αλλά αυτή τη φορά θα δοκιμαστεί αν μπορεί να παίξει… μπάλα και στην υποκριτική.


Συγκεκριμένα λοιπόν στο 28ο επεισόδιο που θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη, στις 23 Ιανουαρίου, guest εμφάνιση στη σειρά του ΑΝΤ1 κάνει ο Νίκος Βαμβακούλας.

Το γύρισμα έγινε πριν από λίγες ημέρες και όπως βλέπετε από τη φωτογραφία όλοι πέρασαν καλά, όπως αναμένεται να περάσουν κι οι τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το σενάριο ο Μανώλης (Θοδωρής Αθερίδης) και η Σάντυ (Μαρία Λεκάκη), έχοντας πάρει το μάθημά τους, επιλέγουν να είναι πιο προσεκτικοί και να βρίσκονται μόνο σε μέρη υπεράνω υποψίας.

Κάπως έτσι προκύπτει η ιδέα του Μανώλη να συναντηθούν στο γήπεδο, σε έναν αγώνα παλαίμαχων που δεν πρόκειται να τους δει ψυχή…! Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζουν!

Όπως καταλαβαίνετε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής υποδύθηκε… τον εαυτό του και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα βάλει… γκολ!






newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς
Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Βαμβακούλας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551