Αναζήτηση
Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: «Η Ρούλα Κορομηλά με έβλεπε σαν... μύγα!» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: «Η Ρούλα Κορομηλά με έβλεπε σαν... μύγα!»
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
14:00

Μιλώντας στο «Πρωινό», η Ελίνα Κωνσταντοπούλου, η τραγουδίστρια με την τεράστια επιτυχία των 90s «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει», μίλησε για την πορεία της στις πίστες, ενώ έκανε και μια ιδιαίτερη αναφορά στη Ρούλα Κορομηλά.

«Κάποια πράγματα έχουν χρονικά όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά όταν έρχεται κάτι άλλο και σε γεμίζει περισσότερο, νομίζω την παίρνεις εύκολα την απόφαση. Έχω αποσυρθεί από το τραγούδι από το 2012. Σήμερα έχω το δικό μου ζαχαροπλαστείο, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης. Φτιάχνω κοσμήματα χειροποίητα τα τελευταία χρόνια», λέει για την αλλαγή καριέρας εδώ κι αρκετά χρόνια.



Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη Ρούλα Κορομηλά και τις εποχές που πήγαινε κατά κόρον καλεσμένη στις εκπομπές της:

«Εγώ δεν θεωρούσα ότι είχα κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα το πήγαινε κοντραριστά. Όταν πρωτοπήγα να πω δύο τραγούδια, με πάσαρε στον Βασίλη Νομικό. Ούτε καν καλημέρα δεν είπε. Με έβλεπε ως μύγα… όπωςφαίνεται!».

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Όταν έκανα σουξέ τον Ιούνιο, με ξαναφώναξε για να κλείσω τον "Πρωινό Καφέ" και να μου λέει: "Εγώ τι σου είπα την πρώτη φορά που ήρθες;". Έπαθα πλάκα! Λέω "μου είπε κάτι και δεν το θυμάμαι;". "Δεσου είπα ότι θα γίνει σουξέ;", μου είπε. "Ναι", έλεγα εγώ!».


Πηγή: www.markos.tv

Σχετικά πρόσωπα
Ελίνα Κωνσταντοπούλου
Ρούλα Κορομηλά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551