
Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά ανοιχτά για τις αυξομειώσεις στο βάρος της, το άγχος που συνοδεύει την εικόνα μιας γυναίκας που εργάζεται μπροστά στις κάμερες και τη δική της στάση απέναντι στον χρόνο και την εμφάνιση.
Έχεις μιλήσει στο παρελθόν για τις αυξομειώσεις στο βάρος σου. Ήταν αγχωτικό να πρέπει να παραμένεις αδύνατη και ωραία;
Ελισάβετ: Για όλους μας είναι αγχωτικό. Κάνω μια δουλειά που έχει να κάνει με την εικόνα. Αναλαμβάνεις ρόλους και σε κατατάσσουν κάπου. Τα επιπλέον κιλά περισσότερο με αγχώνουν όσον αφορά την υγεία μου. Όσο μεγαλώνω, δεν έχω άγχος να παραμένω ωραία, αλλά να συμβαδίζω με τον χρόνο ή να διορθώνω πάνω μου κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν έχω κανένα καημό να δείχνω 20 ενώ είμαι 49. Θέλω να φαίνομαι αυτό που είμαι. Αρκεί να μου αρέσω. Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων και όταν έρθει η ώρα μπορεί να κάνω και λίφτινγκ αν νιώσω ότι το θέλω και στο μέτρο που δεν θα αλλοιωθεί το πρόσωπό μου. Κάνω botox από τα 34 μου. Το ξεκίνησα από νωρίς προληπτικά ώστε με τον καιρό το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό. Κάνω όποτε χρειάζεται, κάθε έξι μήνες ή και παραπάνω, σύμφωνα με τη δερματολόγο μου. Δεν μου αρέσει στους ρόλους μου να φαίνομαι ανέκφραστη, οπότε δεν κάνω υπερβολές.
.jpg?t=Offj-RQtozCLDmyyN_K_Rg)
Εξακολουθεί να σε απασχολεί η ζυγαριά σου;
Eλισάβετ: Ναι, αυτή είναι η αλήθεια. Παχαίνω όχι επειδή πεινάω, αλλά επειδή μου αρέσει να τσιμπολογώ, ειδικά όταν έχω άγχος. Χάνω, παίρνω κιλά, δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να σταθεροποιηθώ. Το παλεύω. Πολλές γυναίκες είμαστε έτσι, αλλά και άντρες.
Πηγή: gossip-tv.gr