Αναζήτηση
Ελένη Μενεγάκη: Ο αποχαιρετισμός και τα δάκρυα συγκίνησης | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελένη Μενεγάκη: Ο αποχαιρετισμός και τα δάκρυα συγκίνησης
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020
20:14


Ένας κύκλος 30 ετών εκ των οποίων τα 15 στον ALPHA έκλεισε. Η Ελένη Μενεγάκη η οποία έγραψε μια λαμπρή ιστορία στην τηλεόραση σήμερα έριξε αυλαία, στο πλατό της εκπομπής φιλοξένησε παλιούς και αγαπημένους συνεργάτες της.

Ο Παύλος Σταματόπουλος η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας επέστρεψαν στον τόπο του "εγκλήματος" αναπολώντας στιγμές, αλλά και οι συνεργάτες τις που βρίσκονται στην εκπομπή της στον ALPHA ήταν εκεί πλάι της.

Δάκρυα χαράς επικρατούσαν σχεδόν σε όλη την εκπομπή τόσο από την ίδια την παρουσιάστρια, αλλα και από τους καλεσμένους της. Έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη έκανε η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου με την παρουσιάστρια να μένει άφωνη από την παρουσία της τραγουδίστριας.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν φυσικά και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος, αλλα και ο γιος της Άγγελος με τις αδελφές του Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει ζωντανά στην εκπομπή ένα φιλί στον σύζυγό της κάτι το οποίο δεν περιμέναμε, αλλά και μια αγκαλιά στα παιδιά της.



Η "Βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές βαθιά συγκινημένη λέγοντας μεταξύ άλλων "Εις το επανιδείν" αφήνονταν να εννοηθεί πως ίσως και να επιστρέψει ξανά.

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα. Πιο πολλά από όσα σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε. Αλλά να θυμάστε κάτι. Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε: “Όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος”. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν. Όποτε και αν. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι, καλή ζωή. Με υγεία» ανέφερε η παρουσιάστρια και έκλεισε αυτό το βιβλίο με τις χιλιάδες αναμνήσεις.



Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Μενεγάκη
Παύλος Σταματόπουλος
Κατερίνα Ζαρίφη
Γρηγόρης Γκουντάρας
Νατάσα Θεοδωρίδου
Μάκης (Ματέο) Παντζόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551