Αναζήτηση
Ελένη Μενεγάκη: «Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελένη Μενεγάκη: «Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι»!
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020
20:14


Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν το πρώτο πρόσωπο που έβγαλε στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή.

Μετά από ένα βίντεο με πολλές απολαυστικές στιγμές τους στον αέρα, ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στο παράθυρο και είπε:

«Άμα σε πιάσω Ελένη, δεν θα σε γλιτώνουν 20 κανάλια»! Η Ελένη γέλασε και απάντησε: «Πιάσε με Νίκο μου! Σε χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ σήμερα»!


«Όλη μου τη ζωή βγάζω πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς πρόγραμμα, δεν υπάρχει σκαλέτα, όπως πάει», είπε η Ελένη για την απόφασή της να σταματήσει από την τηλεόραση. Η συνέχεια, όμως, ήταν τόσο απρόσμενη που άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό!

«Επειδή με έχεις καλέσει με όλους τους τρόπους στην εκπομπή, ήταν χρονιά που δεν γινόταν. Ήταν άλλη χρονιά για μένα κι εγώ όταν πηγαίνω κάπου καλεσμένη και με ξέρετε… Δεν πάω συχνά αλλά όταν πάω δεν κάνω επιλογές ούτε για νούμερα, ούτε για να συζητηθώ, σκασίλα μου όλα αυτά. Πάω γιατί μου κάνει κέφι! Πάω με την ψυχή μου να περάσω καλά με αυτόν που με καλεί. Φέτος δεν ήταν η χρονιά μου.

Άκου όμως τώρα. Θα μπουκάρω μόνη μου, γιατί μπορώ! Έχω το θάρρος και έχω γνωριμίες παντού! Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι! Θα έρθω να σε βρω στο στούντιο του χρόνου. Κι επειδή έχω μέσο σε όλα τα κανάλια, θα μπουκάρω!», είπε η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε καρδιακή ανακοπή!




Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Μενεγάκη
Νίκος Μουτσινάς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551