Αναζήτηση
Dot: «Οι περισσότερες γυναίκες έχουν και μια ιστορία να πουν μετά τη Σοφία Μπεκατώρου» | iShow.gr
Ειδήσεις
Dot: «Οι περισσότερες γυναίκες έχουν και μια ιστορία να πουν μετά τη Σοφία Μπεκατώρου»
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
02:11


Η σεξουαλική παρενόχληση της Σοφίας Μπεκατώρου έχει απασχολήσει αρκετά τα media και πολλές εκπομπές έχουν σχολιάσει και έχουν πάρει το μέρος της ολυμπιονίκης.

Οι παρουσιαστές του "DOT" Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος,θελησαν να δώσουν να πάρουν θέση και να πουν την άποψή τους.

«Νιώθω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή. Πάντα χρειάζεται ένας άνθρωπος να βρει το θάρρος και το κουράγιο, να βγει μπροστά, να παραδεχτεί κάτι και νομίζω ότι μετά παίρνουν θάρρος κι άλλα κορίτσια», ανέφερε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ενώ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είπε:«Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουν τα κορίτσια, ότι η κοινωνία είναι έτοιμη να τις ακούσει αυτές τις ιστορίες και δεν υπάρχει κανένας φόβος πια. Δεν υπάρχει κανένα στίγμα και οποιοσδήποτε τόλμησε να αμφισβητήσει , αμέσως απομονώθηκε. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω βέβαια και ως γυναίκα θα το πω... Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια ιστορία να πουν. Μπορεί να μην είναι μια ιστορία τόσο σοβαρή, όσο της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά υπάρχουν και μικρότερα περιστατικά».

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551