Αναζήτηση:
Dancing with the stars: Ονόματα έκπληξη για την παρουσίαση
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
17:29Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, το
Star εξασφάλισε τα δικαιώματα του show χορού Dancing with the stars, το οποίο αναμένεται να προβληθεί την επόμενη σεζόν.

Τα στελέχη του σταθμού έχουν ως στόχο το συγκεκριμένο πρόγραμμα να χτυπήσει πρωτιά, για αυτό και οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν έχουν ξεκινήσει από τώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του
nassosblog, στο κανάλι της Κηφισιάς θεωρούν ότι τη μεγαλύτερη σημασία για την επιτυχία του show την έχουν οι συμμετέχοντες και η κριτική επιτροπή, για αυτό και θα φροντίσουν να είναι άτομα με μεγάλη απήχηση και έντονη προσωπικότητα.

Όσον αφορά την παρουσίαση, δύο είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι: Δούκισσα Νομικού και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η μεν Δούκισσα έχει μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη και αναζητά με προσοχή το επόμενό της βήμα, ενώ η Ηλιάνα είναι ένα πρόσωπο στο οποίο ποντάρουν πολύ στο κανάλι, καθώς θεωρούν ότι έχει τη λάμψη και είναι έτοιμη να γίνει κεντρική παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προβάδισμα μέχρι αυτήν την στιγμή έχει η Δούκισσα Νομικού και αυτό για τρεις λόγους: έχει παρουσιάσει ξανά το
show στο παρελθόν, απέχει αρκετό καιρό από την τηλεόραση και αυτό δημιουργεί αναμονή κοινού, ενώ το dancing αναμένεται να προβληθεί στο α’ μισό της σεζόν, παράλληλα με το GNTM, γεγονός που καθιστά δύσκολο για την Ηλιάνα να τα εντάξει και τα δύο στο πρόγραμμά της. Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι μόνο σκέψεις, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο