iShow
Αναζήτηση
menu
Ειδήσεις
Βανδή - Μπισμπίκης: Η απόδραση με πολυτελή θαλαμηγό στη Μύκονο
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024
09:56





Στην Μύκονο πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης και απαθανατίστηκαν και από τους παπαράτσι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε και από την κάμερα του Mykonos Live TV σε χαλαρές στιγμές πάνω σε πολυτελές σκάφος.

Η τραγουδίστρια φορώντας μπικίνι που τόνιζε τις καμπύλες της απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της και ανέβασε την θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.


vandi-bisbikis2.jpg

Στα 54 της η ερμηνεύτρια διαθέτει θανατηφόρο κορμί που θα μπορούσε να συναγωνιστεί αυτό πολλών νεαρών γυναικών! Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει μια σειρά συναυλιών με τους Kings και τον Mente Fuerte για τα 30 χρόνια της στο τραγούδι ενώ την ερχόμενη χειμερινή σεζόν θα συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο.


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή
Βασίλης Μπισμπίκης
Βασίλης Μπισμπίκης
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551