
Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Bugonia» παίζει πλέον στους κινηματογράφους και με την συγκεκριμένη αφορμή έγινε μια συζήτηση γύρω από αυτή στην οποία συμμετείχαν ο γνωστός σκηνοθέτης, η πρωταγωνίστρια Έμα Στόουν και ο Τζέσι Πλέμονς, ενώ την συντόνιζε η Ντακότα Τζόνσον.
Μάλιστα η πρωταγωνίστρια των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» αποφάσισε να αυτοπροταθεί για την επόμενη ταινία του Λάνθιμου και απευθυνόμενη στον σκηνοθέτη είπε με χιούμορ:
«Γνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί, που είναι πραγματικά ταλαντούχες, ίσως και πολύ κοντά σου;».
«Τι! Όχι, σωστά;», σχολίασε η Έμα Στόουν κοιτάζοντας τον Γιώργο Λάνθιμο, ενώ αναφερόμενη στην Τζόνσον της απάντησε «Όχι, κάνε την παρουσίασή σου».
Παράλληλα η διάσημη πρωταγωνίστρια επαίνεσε την Στόουν που ξύρισε το κεφάλι της για την ταινία και σημείωσε πως ήταν καλυμμένο με κρέμα ή αίμα για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας.
«Ποιος σε όλο τον κόσμο φαίνεται τόσο όμορφος με ξυρισμένο κεφάλι καλυμμένο με αίμα;» αναρωτήθηκε.
«Με φλερτάρεις» της απάντησε η Στόουν, με το κοινό να ξεσπά σε γέλια.
The Yorgos Lanthimos Cinematic Universe.??
Last night’s BUGONIA screening and Q+A moderated by Dakota Johnson, with Yorgos Lanthimos, Jesse Plemons, and Emma Stone. pic.twitter.com/Erp9rBqoBd
— Focus Features (@FocusFeatures) November 15, 2025
Από την μεριά του η Τζόνσον έκλεισε τη συζήτηση δηλώνοντας:
«Μετανιώνω που το έκανα αυτό. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Η Έμα με προειδοποίησε, αλλά είχα ήδη πει ναι.
Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε πριν τελειώσει αυτή η απαίσια συνέντευξη;».
«Δεν ήταν και τόσο άσχημα. Νομίζω ότι είσαι η τρίτη καλύτερη συντονίστρια σε μια βραδιά που είχαμε πολλές συζητήσεις» της απάντησε ο Πλέμονς.
Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/