Αναζήτηση:
"Ευτυχείτε": Το περιστατικό με την Μέγκι Ντρίο που έκανε έξαλλη την Καινούργιου
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019
15:29Πριν καν προβληθεί το βίντεο με τα γενέθλια της Εύης Ιωαννίδου, η Μέγκι Ντρίο δεν έκρυψε τη δυσφορία της για την πρώην συμπαίκτριά της στο GNTM.

Μετά το βίντεο πέταξε τη φράση «Ο Ντάνος έβγαινε με την Εύη» και έγινε χαμός. Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη και ειπώθηκαν… άβολες λέξεις στον αέρα του Ευτυχείτε. Εν τέλει, υπήρξε ζευγάρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Εύη Ιωαννίδου;


«Ποιος της έκανε πρόταση για το Εζέλ; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί ξέρω ότι παλιά έβγαιναν κιόλας ο Ντάνος και η Εύη», είπε η Μέγκι Ντρίο. Η Κατερίνα Καινούργιου την διέκοψε αμέσως και είπε σε υψηλούς τόνους:

«Μη μιλήσει κανείς σας παρακαλώ πάρα πολύ. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα.
Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ, δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι μέσα από την εκπομπή να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας να τα πεις σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Εγώ δεν θέλω στη δική μου εκπομπή»!Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Ευτυχείτε!