Αναζήτηση:
Το πρώτο μεγάλο λάθος της Meghan Markle είναι γεγονός!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
14:42


Είναι όμορφη, γλυκιά, στιλάτη και κάθε της εμφάνιση γίνεται αμέσως talk of the town. Μόνο που αυτή τη φορά, τα νέα δεν είναι καλά για την Meghan Markle, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, το παρελθόν της οικογένειάς της τη στοιχειώνει. 

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, λοιπόν, βρήκαν τον ετεροθαλή αδερφό της μέλλουσας Δούκισσας του Sussex, Τhomas Markle, του οποίου και φιλοξενούν δηλώσεις.

Όχι σχετικά με την παιδική ηλικία της Meghan, αλλά σχετικά με τη διαμάχη τους, μιας και ο Τhomas ισχυρίζεται ότι η αδερφή του κάνει ότι… δεν τον γνωρίζει!

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι ως παιδιά ήταν ιδιαιτέρως δεμένοι, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί, όπως επίσης και με την υπόλοιπη οικογένεια του Thomas o οποίος λόγω οικονομικών προβλημάτων, έφτασε μέχρι το Παλάτι για βοήθεια, με τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θέλει καθώς η φρουρά τον απομάκρυνε (αυτό συνέβη τουλάχιστον τρεις φορές!!!).


Η ίδια η Meghan δήλωσε μέσω του δικηγόρου της, ότι δε γνωρίζει αυτούς τους ανθρώπους και ότι είναι οικογένεια με την οποία δεν έχει καμία σχέση.

Εμάς πάλι μας φαίνεται σαν να κερδίζεις το λαχείο και να εμφανίζονται όλοι για δανεικά. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

ΠΗΓΗ:queen.grΠηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο


Σχετικά με την είδηση πρόσωπα