Αναζήτηση:
Μελ Γκίμπσον και Αντόνιο Μπαντέρας εκτός από τον Φορντ στους Expendables 3!
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013
14:14

Pame Cinema -

the expendables 3

O Bruce Willis φεύγει και παίρνουν την θέση του τρεις. Έτσι μετά την αναγγελία πως προστέθηκε στο καστ ο Harrison Ford, οι φήμες για την συμμετοχή και του Mel Gibson και του Antonio Banderas επιβεβαιώθηκαν, αν και για τον τελευταίο δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές.

Οι δύο τελευταίοι συνεργάστηκαν και στο επερχόμενο Machete Kills του Rodriguez που έρχεται τον Οκτώβριο και σύμφωνα με τις πληροφορίες στην τρίτη συνέχεια των Expendables o μεν Gibson θα είναι ο κακός της ταινίας, όπως θα είναι ο κακός και στο Machete Kills, ο δε Banderas είναι προς το παρόν άγνωστο ποιόν θα κάνει (El Mariachi ή Zorro?).

Το αλλοπρόσαλλο καστ που αποτελείται εκτός των τριών και από τους Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Wesley Snipes, Jackie Chan, Dolph Lundgren, Jet Li, Steven Seagal και Milla Jovovich θα διευθύνει ο  Patrick Hughes (Red Hill) από την καρέκλα του σκηνοθέτη και το σενάριο θα γράψει ο ίδιος ο Stallone όπως και στα προηγούμενα δύο.

Στον απόηχο πάντως της συμμετοχής του Indiana Jones/Han Solo στη σειρά, ο Ford έκανε την έκπληξη δηλώνοντας σε συνέντευξη πως δεν έχει δει τις δύο προηγούμενες ταινίες των Αναλώσιμων, παρ΄όλα αυτά δέχτηκε άμεσα να συμμετάσχει. Επιπλέον, όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θα βοηθούσε να ξέρει περί τίνος πρόκειται για τον νέο του ρόλο, εκείνος απάντησε πως δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν τον ενδιαφέρει να ξέρει.

Ο Banderas πάντως έχει συνεργαστεί πάλι στο παρελθόν με τον Stallone, το 1995 στο Assassins και έκτοτε ο Stallone επιθυμούσε νέα συνεργασία, την οποία του είχε προτείνει και στο Expendables 2 αλλά τότε δεν είχαν συμφωνήσει.

Το Expendables 3 έχει προγραμματιστεί για τις 15 Αυγούστου 2014.

Μελ Γκίμπσον και Αντόνιο Μπαντέρας εκτός από τον Φορντ στους Expendables 3!

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα