Αναζήτηση:
Οδηγός ταξί μπέρδεψε τη Νανά Παλαιτσάκη με την Ελενα Ακρίτα - Χαμός στην κούρσα
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019
00:15

Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησής της στο Facebook, τη βραδινή της περιπέτεια.

«Έρχεται το μετρό, κατεβαίνω Εθνική Άμυνα. Πρέπει να πάρω ταξί για να φτάσω σπίτι μου. Μπαίνω στο πρώτο. Ο κύριος στο τιμόνι, καπνίζει με το αριστερό, παίζει μπεγλέρι με το δεξί και ακούει στην διαπασών… ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΑΡΟ… Για να καταλάβεις την ένταση, πως ακούγαμε κάποτε Iron maiden και προσπαθούσαμε να ξεκολλήσουμε το κεφάλι μας; Ίδιο στην ένταση, αλλά η μελωδία αφορά τα Κύθηρα που δεν θα τα βρούμε ποτέ. ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ!!! Φωνάζω για να σκεπάσω το Σαξόφωνο. «Ακούω», μου απαντάει αργά και ήρεμα ο κύριος στο βολάν. (με επέπληξε για την ένταση στην φωνή ΜΟΥ ). Το ταξί του ξεκίνησε, με μένα πίσω το μπεγλέρι να κάνει γύρες στο ένα του δάχτυλο και εγώ να ντρέπομαι φριχτά που ξεσηκώναμε περνώντας τα σκυλιά στους κήπους. Μόλις φτάσαμε στο φανάρι του λέω «Αριστερά «… Με κοιτάζει μέσα από τον καθρέφτη και μου λέει χαμηλώνοντας λλλλλλλλλλίγο τον ήχο. «ΞΕΡΩ»… Συνεχίσαμε την διαδρομή και κάποια στιγμή περνάμε ένα γιοφυράκι, όπου ή θα πας ευθεία ή θα στρίψεις δεξιά. Δεν υπάρχει τρίτη επιλογή. Του λέω «ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΕΙΑ»… με το βλέμμα στον καθρέφτη φριζαρισμένο μου απαντάει «πάει και από δεξιά… αν δεν το ξέρεις»…

Καταλαβαίνεις φίλε ότι τον πάω με τα «νερά του » γιατί και οι εποχές είναι πονηρές. Ντάλα το τρανζίστορ πάντα, τα σπάει ο Κατσαρός, βλέπουμε μπροστά μας σκουπιδιάρικο …» να το κόψω από πάνω ή να περιμένω» με ρωτάει… » . Όχι δεν πειράζει του λέω, κατεβαίνω εδώ θα περπατήσω, τι σας οφείλω; «Τέσσερα και μισό». Του δίνω χαρτονόμισμα των 20 Ε και το κοιτάει λες και έπιανε ευκοίλια πάπιας… Μου δίνει ρέστα και πριν ανοίξω την πόρτα μου λέει «Και μην νομίζεις ότι δεν σε γνώρισα κυρία Ακρίτα μου επειδή είναι νύχτα… Η γυναίκα μου σε διαβάζει… αλλά εγώ από τότε που στήριζες το τ@@@@λάνι τον Τσίπρα… δεν γουστάρω. Στο είπα γιατί είμαι ντόμπρος…».

Εννοείται ότι έφυγα, εννοείται ότι τον άφησα να πάει στην γυναίκα του και να της μιλήσει για την συνάντηση μας, εννοείται και μόλις τάισα τα σκυλιά μου… έκατσα να το μοιραστώ. Σας ευχαριστώ για την υπομονή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη.
 


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα