Αναζήτηση:
Τα Φιλαράκια: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το reunion
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016
10:59
Πριν από δύο εβδομάδες περίπου γινόταν γνωστό αυτό για το οποίο προσεύχονταν εκατομμύρια θαυμαστές τους για πάνω από μια πενταετία.

Όταν το NBC ανακοίνωσε το επετειακό του πρόγραμμα για τον σκηνοθέτη James Burrows και ενημέρωνε ότι θα είχε την εξάδα των πρωταγωνιστών από Τα Φιλαράκια μαζί, μετά από πολλά χρόνια, όλος ο κόσμος παραληρούσε από χαρά και μπορούσες να νιώσεις το thrill της στιγμής.

Μπορεί ο Matthew Perry να μας ξενέρωσε για τα καλά, αλλά δε γίνεται παρά να χαρούμε το ίδιο με την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το reunion, μιας και τα γυρίσματα έγιναν χθες και σήμερα.

Η Kaley Cuoco, που βρέθηκε εκεί μαζί με όλη την ομάδα του Big Bang Theory, ανάρτησε την φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και τα 80 χιλιάδες like μοιάζουν πολύ λίγα.

Schwimmer, Aniston, LeBlanc, Cox, Cudrow, όλοι δίπλα δίπλα σε ένα τραπέζι, με τον David να μοιάζει πραγματικά αγέραστος και να κάθεται - διόλου τυχαία - πλάι στον «αστακό» του, την Aniston. Θυμίζουμε ότι το NBC αρχικά είχε προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα, αλλά εν τέλει τους έπεισε όλους.Όλους πλην του τηλεοπτικού Chandler, ο οποίος δεν βρήκε ούτε μία μέρα ελεύθερη για να μην κάνει πρόβες στο Λονδίνο και να πάει να βρει την παλιοπαρέα. Να ξέρεις Matthew στενοχώρησες πολλούς. Μη σε πετύχουμε μόνο.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα