Αναζήτηση:
Η Φωτεινή Γεωργίου αποκαλύπτει τη μεγάλη κομπίνα που έχει στηθεί γύρω από το όνομά της!
Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015
20:36


Η Φωτεινή Γεωργίου, αποκάλυψε μια απίστευτη κομπίνα που στήθηκε από επιτήδειους, γύρω από το όνομά της και την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

 Παρουσιάζει την εκπομπή "Υγεία πάνω απ'όλα" και υποστήριξε ότι υπάρχουν άτομα που συστήνονται ως συνεργάτες και υπόσχονται σε γιατρούς τηλεοπτικής εμφανίσεις, αντί αμοιβής.  

Σε καθημερινή εφημερίδα μάλιστα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε: 

«Πρόκειται για μια μεγάλη απάτη. Γυναίκες και άντρες, είτε μέσω τηλεφώνου είτε με φυσική τους παρουσία, συστήνονται -πιθανώς με ψεύτικα ονόματα- σε γιατρούς, ισχυριζόμενοι ότι είναι συνεργάτες της εκπομπής μου. Τους υπόσχονται "συμβόλαια" προβολής αντί υψηλών ποσών που φτάνουν ακόμα και τα 2.000 ευρώ. Οι περισσότερες καταγγελίες έχουν γίνει από την Αθήνα. Και φυσικά ο ΑΝΤΙ, το νομικό τμήμα του σταθμού δηλαδή, προχώρησε σε δικαστικές και άστυ νομικές διαδικασίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».

Στο επεισόδιο της εκπομπής «Υγεία πάνω απ' όλα» που θα προβληθεί μεθαύριο Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι θα προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει γιατρούς αλλά και τηλεθεατές σχετικά με την απάτη, ενώ έκανε και αντί-στοιχη ανάρτηση στη σελίδα της στο«Η εκπομπή εκπροσωπείται δημοσιογραφικά μόνο από δύο άτομα: τον συνεργάτη μου Δημήτρη Παπαντωνίου και εμένα. Οποιοσδήποτε άλλος συστήνεται ως συνεργάτης της εκπομπής είναι απλώς απατεώνας. Και μόνος του σκοπός είναι να γεμίσει παράνομα τις τσέπες του».

 

 

 

 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Υγεία πάνω απ' όλα