Αναζήτηση
Ρίκα Διαλυνά για Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θέλω ούτε να την ξαναδώ | iShow.gr
Ειδήσεις
Ρίκα Διαλυνά για Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θέλω ούτε να την ξαναδώ
Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023
11:52

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time παραχώρησε η Ρίκα Διαλυνά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα μέσα στο σπίτι της, αλλά και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μετά από αυτό το τραυματικό περιστατικό.

"Στην πολυκατοικία όπου έμενα, στο Παλαιό Φάληρο, είχε μπει ένας νέος που παρίστανε τον τεχνικό για τον ανελκυστήρα, ο οποίος τελικά ήταν κλέφτης, αλλά για κακή του τύχη το σπίτι ήταν άδειο. Το σχέδιό του ήταν να με σκοτώσει για να μου αδειάσει το σπίτι. Το κατάλαβα κι εκείνος έφυγε τρέχοντας από τις σκάλες", είπε η Ρίκα Διαλυνά και πρόσθεσε: "Την ημέρα εκείνη που έγινε γνωστό με πήραν πέντε κανάλια κι εγώ επειδή δεν είχα ξαναπάει στην Καινούργιου, είπα να πάω εκεί".

Στη συνέχεια περιέγραψε την εμπειρία της από την φιλοξενία που της επιφύλασσε η εκπομπή: "Δεν πρόκειται πια να ξαναδώσω συνέντευξη από τηλεφώνου για κανάλι με τίποτα. Είπα "λυπάμαι πάρα πολύ για την υποδοχή που μου κάνατε". Πήγα να πω κάτι και, πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου, είπε "ελάτε, την ξέρουμε τη ζωή σας". Ήμουν φοβερά τσαντισμένη, δεν μίλησα άσχημα, είπα με στόμφο ότι ήταν να πω, κι εκείνη μου λέει "συγγνώμη, θα έρθω εγώ στο Πόρτο Ύδρα να σας πάρω συνέντευξη". Ναι, γιατί καθόμουν στο Πόρτο Ύδρα να έρθει να μου πάρει συνέντευξη, ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω".

Και κατέληξε: "Ποτέ δεν έχω παραπονεθεί για συνέντευξη που μου έχουν κάνει, αλλά να μου φερθούν έτσι; Περίμενα μιάμιση ώρα πριν μιλήσω στην εκπομπή".

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ρίκα Διαλυνά
Κατερίνα Καινούργιου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551