Αναζήτηση:
Out of the Furnace (2013) – Το πρώτο trailer από τη νέα ταινία του Christian Bale
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013
23:42

Pame Cinema -

Το Out of Furnace διηγείται την ιστορία των αδελφών Russell (Christian Bale) και Rodney (Casey Affleck) που ζουν σε μια πόλη πνιγμένη σε σύννεφα καπνού από τα φουγάρα της βαριάς βιομηχανίας, στην περιοχή που είναι γνωστή σαν Rust Belt δηλ. «Ζώνη της Σκουριάς».

Ο Russell εργάζεται σαν εργάτης μετάλλου και το βράδυ φροντίζει τον βαριά άρρωστο πατέρα του. Όταν από κακοτυχία φυλακίζεται, ο αδελφός του Rodney, που στο μεταξύ επιστρέφει από το Ιράκ όπου υπηρέτησε την θητεία του, μπλέκει με μια απ’ τις πιο αδίστακτες εγκληματικές οργανώσεις στις Βορειοανατολικές ΗΠΑ και εν τέλει εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη. Η αστυνομία αδυνατεί να βρει κάποια άκρη και έτσι ο Russell Baze παίρνει τα πράγματα στα χέρια του, ρισκάροντας την ίδια του την ζωή για να πάρει εκδίκηση για τον αδελφό του.

Σκηνοθέτης είναι ο Scott Cooper που στην πρώτη του σκηνοθετική δουλειά το Crazy Heart είχε πάρει εξαιρετικές κριτικές και χάρισε το Oscar Α΄ ανδρικού ρόλου στον Jeff Bridges.

Στο Out of Furnace πρωταγωνιστής είναι ο ήδη βραβευμένος με Oscar Christian Bale (Fighter, The Dark Knight Rises, The Prestige), μαζί του η γοητευτική Zoe Saldana (Avatar, Star Trek Into Darkness, Colombiana) και ένα εξαιρετικό καστ απ’ το οποίο ξεχωρίζουν οι Woody Harrelson (Rampart, No Country for Old Men, Seven Psychopaths), Sam Shepard (Safe House, Killing Them Softly, Black Hawk Down), ο επίσης βραβευμένος με Oscar Forest Whitaker (The Last King of Scotland, Phone Booth, Ghost Dog: The Way of the Samurai), Willem Dafoe (Spider-Man, The Boondock Saints, The English Patient) και Casey Affleck (Gone Baby Gone, Good Will Hunting, Ocean’s Eleven).

Το trailer είναι ντυμένο με την μουσική του “Release” των Pearl Jam και δείχνει άκρως ενδιαφέρον, καθώς μας δίνει την αίσθηση ενός θρίλερ με μεγάλη ένταση και πολύ έντονη ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να περιμένουμε την ταινία με πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 6 Δεκεμβρίου 2013.

Μαζί και το επίσημο poster με ένα προφίλ πορτραίτο του πρωταγωνιστή Christian Bale:

 

 

 

Out of the Furnace (2013) – Το πρώτο trailer από την νέα ταινία του Christian Bale

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα