Αναζήτηση:
Πέγκυ Ζήνα: Γιατί το XFactor της άφησε μια γλυκόπικρη γεύση;
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016
19:59
Η Πέγκυ Ζήνα μετά το τέλος του Xfactor κάνει τον δικό της απολογισμό!

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος του show αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Μου άφησε μια γεύση από κανέλα: Και πικρή και γλυκιά. Έχω να θυμάμαι στιγμές με χιούμορ και πολλά γέλια με τους διαγωνιζόμενους, αλλά και μεγάλη αμηχανία. Ειδικά όταν έπρεπε να επιλέξω από το καλό το καλύτερο για να μείνει στο παιχνίδι, ήταν ψυχοφθόρο. Η απόρριψη είναι άσχημη. Αλλά ήταν υποχρεωτικό, για να μείνουν οι δώδεκα παίκτες μετά το δεύτερο LIVE. Ζήσαμε χαριτωμένες στιγμές με τους υπόλοιπους κριτές και, δεν σου κρύβω, ότι με έπιανε νευρικό γέλιο από την πολλή κούραση. Πολλά τα αστεία και με τον Σάκη. Αλλά και η πικρή γεύση για το ωραίο που τελειώνει και το αποχαιρετάμε», εξηγεί η Πέγκυ Ζήνα.

Δεν αποκλείει να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον με τον Γιώργο Θεοφάνους παρόλο που κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στα άμεσα σχέδια της:

«Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν αρκετά χρόνια μετά την παρεξήγηση που είχαμε με τον Γιώργο. Δεν θα σου πω ψέματα, είχα μία μικρή αμηχανία στην πρώτη μας συνάντηση. Αλλά επειδή είχαμε πάει για φαγητό, λύθηκε αμέσως, στα πέντε πρώτα λεπτά, με το χιούμορ που έχουμε και οι δύο. Οπότε, το ξεπεράσαμε τελείως και τα λύσαμε όλα εκεί», αποκαλύπτει.


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα