Αναζήτηση:
The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) – Σήμερα το πρώτο poster, αύριο το πρώτο trailer
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013
19:21

Pame Cinema -

Μια ημέρα πριν την κυκλοφορία του πρώτου trailer της δεύτερης συνέχειας του Hobbit, η MGM και η New Line, έριξαν το πρώτο πόστερ στο διαδίκτυο για να υπενθυμίσουν εν μέσω καλοκαιρινής μπλοκμπαστερικής καταιγίδας ποιός φιλοδοξεί να είναι ο φετινός βασιλιάς του box office.

Το The Hobbit: The Desolation of Smaug, έρχεται τον Δεκέμβριο σαν η ενδιάμεση ταινία της τριλογίας Hobbit, που ξεκίνησε από τον συγγραφέα του J.R.R. Tolkien σαν ένα παιδικό βιβλίο 350 σελίδων για να καταλήξει ένα τερατώδους όγκου και προϋπολογισμού κινηματογραφικό franchise.

Αφού η συντροφιά των 13 Νάνων με τον νεαρό Μπίλμπο και τον Μάγο Γκάνταλφ τον Γκρίζο διέσχισαν τα Ομιχλώδη Βουνά, ο Θόριν και η παρέα του πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από έναν δυνατό ξένο πριν μπουν στο Δάσος της Σκοτεινιάς χωρίς τον μάγο τους. Εάν συναντήσουν τον καταυλισμό των ανθρώπων στη Λιμνούπολη ο Μπίλμπο Μπάγκινς θα πρέπει να τιμήσει το συμβόλαιό του με τους νάνους. Η συντροφιά θα πρέπει να ολοκληρώσει το ταξίδι της στο Μοναχικό Βουνό και ο Μπίλμπο θα πρέπει να αναζητήσει την Μυστική Πόρτα που θα τους δώσει πρόσβαση στο θησαυρό του δράκου Σμάουγκ. Και πού έχει πάει ο Γκάνταλφ? Ποιά είναι η μυστική δουλειά που έχει στο νότο?

Το καστ γνωστό από την πρώτη ταινία The Hobbit: An Unexpected Journey: Martin Freeman (Bilbo Baggins), Richard Armitage (Thorin), Ian McKellen (Gandalf), Cate Blanchett (Galadriel), Elijah Wood (Frodo Baggins), Andy Serkis (Gollum), Ian Holm (Old Bilbo), Hugo Weaving (Elrond), Christopher Lee (Saruman) και Benedict Cumberbatch (Necromancer/Smaug). Σε αυτούς θα προστεθούν οι Luke Evans (Bard the Bowman), Evangeline Lilly (Tauriel), Billy Connolly (Dain Ironfoot) και Stephen Fry (Master of Laketown).

Η σκηνοθεσία είναι του Peter Jackson και στο σενάριο έχουν συνεργαστεί ο ίδιος με την Fran Walsh, την Philippa Boyens και τον Guillermo del Toro.

Το poster που δεν θριαμβεύει από πρωτοτυπία, καθώς έχουμε ξαναδεί το ίδιο στήσιμο σε άλλες 3 τουλάχιστον ταινίες φέτος όπως φαίνεται και παρακάτω, επικεντρώνεται στον Μπίλμπο να στέκεται έξω από την Erebor και την είσοδο του εγκαταλειμμένου Βασιλείου των Νάνων:

the-hobbit-the-desolation-of-smaug-poster

 

all the same posters

 

To The Hobbit: The Desolation of Smaug θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 13 Δεκεμβρίου 2013. 

 

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) – Σήμερα το πρώτο poster, αύριο το πρώτο trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα