Αναζήτηση:
Ελένη Χατζίδου: Το πρόβλημα υγείας στην εγκυμοσύνη
Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
13:30

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου, σε μια από τις καλύτερες φάσεις της προσωπικής της ζωής.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στα «Μεσάνυχτα» για τα νέα δεδομένα που έχει φέρει στη ζωή της η κόρη της Μελίτα - Δήμητρα, για τις δυσκολίες που συνάντησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

Η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους δεν φάνηκε να τους επηρεάζει, αφού μόλις πέντε μήνες μετά τη γνωριμία τους η ίδια έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε μια ρομαντική και άκρως παραδοσιακή πρόταση γάμου την οποία η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα. 

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και στο «κυνήγι» του ονείρου της στο τραγούδι από το 2002, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για όλες τις στιγμές απόρριψης μέχρι να βρεθεί στον δρόμο της το 2012 ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος ήταν και εκείνος που της έγραψε το πρώτο της τραγούδι.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα