Αναζήτηση:
Όλη η αλήθεια για τα ψευδή δημοσιεύματα περί αυτοκτονίας Ελληνίδας δημοσιογράφου
Τρίτη, 9 Μαΐου 2017
16:01

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν η Νανά Παλαιτσάκη την Τρίτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλη την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα δημοσιεύματα που στο παρελθόν την ήθελαν ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

Η Νανά Παλαιτσάκη στο «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Ήταν η αναπαραγωγή "θέλω να αυτοκτονήσω". Άντε τώρα πες μου ποιον μαζεύεις πού. Και καλά εγώ, έλεγα θα αποκλειστώ, θα μείνω μέσα. Οι άνθρωποι οι δικοί μου, που με αγαπάνε, το παιδί μου πώς θα του μεταφερθεί η είδηση που είναι στη Γερμανία. Πόσοι ανησυχούσαν, πόσοι με έπαιρναν τηλέφωνο, έπαιρνα μηνύματα και από ασθενείς που γνωριζόμασταν στο νοσοκομείο. Μέσα στη νύχτα είδα ότι είναι 30 sites που έχουν αυτόν τον τίτλο και λέω με έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια σαν σφαχτό στο τσιγγέλι» είπε αρχικά.

«Προσπάθησα μέσω facebook να παρακαλέσω τους συναδέλφους γιατί έχουν οικογένειες, έχουν παιδιά και να πω ότι αν αυτή τη στιγμή θεωρείτε ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός, σας παρακαλώ κατεβάστε το κείμενο διότι δεν είμαι εγώ αυτή. Η κατάθλιψη είναι μέσα στις συνέπειες...

Το πρόβλημα υγείας το πέρασα το 2007-8 όταν ήμασταν με τη Ζήνα. Δεν θέλω να μιλάω για το θέμα μου. Η κατάσταση ήταν μη ελεγχόμενη. Βγήκα μόνο και το είπα στον κόσμο για να δώσω κουράγιο. Ότι όλα περνάνε, όλα τα διαχειριζόμαστε, όλα είναι μέσα στη ζωή» πρόσθεσε.

«Δεν έχουν σκεφτεί αυτοί που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την πραγματική κατάσταση που βιώνει ο ίδιος ο άνθρωπος. Όταν θεωρείς κάποιον ξοφλημένο είναι ανήθικο. Και επειδή ήταν εξαιρετικά ανήθικο θα ήθελα να σεβαστούν τα προσωπικά μου δεδομένα οι άνθρωποι που 33 χρόνια με ξέρουν. Έπρεπε αυτό το θέμα να πάρει τέλος» κατέληξε.

 


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα