Αναζήτηση:
Σάκης Ρουβάς: Η ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή στην ΔΕΘ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
08:00

Με μία μεγαλειώδη συναυλία του Σάκη Ρουβά, στην οποία σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης, έπεσε, το βράδυ της Κυριακής, η αυλαία της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο κορυφαίος καλλιτέχνης «ταξίδεψε» στην αρχή της καριέρας του.

Η συναυλία, που ήταν αφιερωμένη στο Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και στους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης καθώς περισσότεροι από 50.000 κοινού κατέκλυσαν τον εκθεσιακό χώρο από νωρίς για να απολαύσουν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ.

Το κοινό δε σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει αποθεώνοντας τον Σάκη, ενώ άκρως εντυπωσιακό ήταν όταν ερμήνευσε το Μια Ζωή Μαζί με παιδιά από το Κινέζικο Σχολείο Θεσσαλονίκης και τη Σχολική Χορωδία Βέροιας, τραγούδι που αφιέρωσε στο Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ!

Χαμός στην ΔΕΘ για τον Σάκη Ρουβά: Το κάλεσμά του που προκάλεσε ρεκόρ

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη και όταν ο αγαπημένος καλλιτέχνης «ταξίδεψε» στις απαρχές στις καριέρας του, ερμηνεύοντας το τραγούδι Πάρ’ Τα, το κομμάτι που ερμήνευσε το 1991 στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης, όπου και συστήθηκε στο κοινό, τη στιγμή που στις οθόνες προβάλλονταν ιστορικές φωτογραφίες από την πόλη.

Πριν την συναυλία, ο Σάκης επισκέφθηκε το Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων όπου έκανε αναρρίχηση σε στρατιωτικό τοίχο και στη συνέχεια το Περίπτερο Τέχνης και Καινοτομίας ARTECITYA, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ παρακολούθησε και ομιλία της ΡΑΕ (Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας) με μαθητές δημοτικού.

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα