Αναζήτηση:
Mε Καπουτζίδη – Βανδή ο ελληνικός τελικός της Eurovision;
Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015
16:05
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δέσποινα Βανδή να το… «τριτώνουν» στον ελληνικό τελικό της Eurovision, την ώρα που οι επίσημες ανακοινώσεις για τους υποψηφίους θα γίνουν με μικρή καθυστέρηση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, που θα γίνει στις 3 ή 4 Μαρτίου, επρόκειτο να ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που μας πέρασε.

Ωστόσο, οι ανακοινώσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες. Στο μεταξύ, μετά το «όχι» του Διονύση Σχοινά στην πρόταση, για την οποία πρώτο έγραψε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το star.gr, φαίνεται πως ο άνδρας του ελληνικού τελικού θα είναι ένας νέος καλλιτέχνης, ο Barrice. Οι Μαρία Έλενα Κυριάκου, Shaya, Θωμαή Απέργη και C:Real φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει».

Αναφορικά με την παρουσίαση του ελληνικού τελικού, δημοσιεύματα στο Ίντερνετ κάνουν λόγο για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δέσποινα Βανδή, που παρουσίασαν τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις με επιτυχία. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θα τους δούμε στον ρόλο του οικοδεσπότη…

«Δεν ανακοινώθηκε ποτέ ότι θα είναι και φέτος», ανέφεραν αποκλειστικά στο star.gr πηγές από την διοργάνωση, την ώρα που, τόσο ο Γιώργος, όσο και η Δέσποινα, δεν έχουν προβεί σε καμία δήλωση και παραμένουν προσηλωμένοι στα επαγγελματικά τους.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου-STAR

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα