Αναζήτηση:
Μπάγια Αντωνοπούλου: ''Στον ΣΚΑΪ υπάρχει υποστηρικτικό και οικογενειακό κλίμα''
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019
16:28


Η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα, Μπάγια Αντωνοπούλου, μιλά στην εφημερίδα, Ελεύθερος Τύπος, για το νέο βήμα στον ΣΚΑΪ και το υποστηρικτικό κλίμα.

Πώς νιώθει για το νέο εγχείρημα στον Σκάι;

«Έχω εγκλιματιστεί πλήρως στον νέο μου κόσμο και νιώθω πολύ καλά. Είμαι αισιόδοξη, το απολαμβάνω, το ζω, έχω περάσει την αγχωτική περίοδο που ένιωθα ότι κάνω τη μετάβαση. Με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και τη Λάουρα Νάργες έχουμε δέσει ιδιαίτερα παρά το ότι είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Ο καθένας δίνει το δικό του κομμάτι, έχουμε χωρίσει τους ρόλους μας, χωρίς ποτέ να έχει ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο. Αυτό είναι σπουδαίο σε μία συνεργασία».

Θεώρησες ατού το ότι μπαίνεις σε ένα κανάλι με δυνατό ενημερωτικό τομέα οπότε θα μπορούσες στο μέλλον να αξιοποιηθείς και σε αυτό;

«Δεν σκέφτηκα λεπτό έτσι... Δεν σκέφτομαι το τι θα συμβεί μακροπρόθεσμα, με νοιάζει αυτό που κάνω τώρα, αφοσιώνομαι στο σήμερα, και θέλω να πηγαίνει καλά αυτό που κάνω τώρα. Για μένα σημαντικό ρόλο έπαιξε η αντιμετώπιση των ανθρώπων του σταθμού, μου αρέσει το οικογενειακό και υποστηρικτικό κλίμα, καθώς είναι η πρώτη φορά που το αντιμετωπίζω όλο αυτό. Με έκαναν να νιώσω ότι ανήκω εδώ, νιώθω ασφαλής».

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα