Αναζήτηση:
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα κιλά και οι φήμες περί εγκυμοσύνης
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019
12:45

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τα κιλά που πήρε, τις φήμες περί εγκυμοσύνης, τις πλαστικές επεμβάσεις και έκανε ένα μεγάλο λάθος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το My Style Rocks είπε για την εμφάνισή της: 

«Καμία γυναίκα το 2018 (;) δεν μπορεί να φοβάται για το αν θα καούν τα μαλλιά της. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Προχθές πιάσανε και σχολιάσανε τα χείλη, χθες τα μαλλιά μου γιατί τα άλλαξα και έγινα πάλι Barbie. Όταν μου πουν ένα σχόλιο ιδιαιτέρως, μου στείλουν ένα μήνυμα θα το σχολιάσω κι εγώ, αλλά όταν γίνεται κάτω από φωτογραφίες μου δεν μου αρέσει… Είναι προσβλητικό, σε καμία περίπτωση δεν απαντάω και σου λέω όταν εκτίθεσαι είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα»!

Αυτές τις δηλώσεις της σχολίασε η ομάδα της εκπομπής Happy Day! Πέρα από το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα έχει μείνει στο 2018 και έχουμε μπει στον Απρίλιο του 2019, σχολίασαν τα κιλά και τις πλαστικές της!

«Πήρε κιλά στα χείλη», «Φαίνεται αδύνατη, λίγο τα χειλάκια της τα τσίμπησε παραπάνω» «Μήπως επειδή πήρε κιλά, φούσκωσε και τα χείλη;», «Μήπως όταν παίρνεις κιλά, παίρνεις και στα χείλη;» ήταν κάποια από τα σχόλια της ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή!


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Happy Day στον Alpha