Αναζήτηση:
The Host (2013) – Το πρώτο πλήρες trailer
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012
22:23

Pame Cinema -

Μια φυλή εξωγήινων εισβάλει στη Γη και τα μέλη της χρησιμοποιούν τους ανθρώπους ως ξενιστές για το σώμα τους ενώ κατακτούν το μυαλό τους. Όσοι ‘μολύνονται’ από τους εξωγήινους αναγνωρίζονται από την κόρη του ματιού που παίρνει ένα γαλάζιο-ασημί χρώμα. Όταν ένα τέτοιο παράσιτο μπαίνει στην Melanie Stryder (Saoirse Ronan) αυτή είναι βέβαιη πως ήρθε το τέλος της. Όμως η Melanie θα καταφέρει να ελέγξει το σώμα της χρησιμοποιώντας για όπλα συναισθήματα, αισθήσεις και αναμνήσεις και δημιουργεί ένα δεσμό με το εξωγήινο όν που ονομάζεται Wanderes (επίσης η Saoirse Roman) που θα μπορούσε να σώσει το ανθρώπινο γένος.

Από την συγγραφέα του Twilight, Stephenie Meyer, σε σκηνοθεσία του Andrew Niccol (Gataga, In Time) ο οποίος έχει κάνει και τη μεταφορά σε σενάριο από το μυθιστόρημα της Meyer. Όπως και στο Twilight έτσι και εδώ έχουμε ρομάντζο, δράμα και δράση και η Open Road που έχει αναλάβει τη διανομή ελπίζει σε ένα νέο blockbuster, που ίσως όμως είναι δύσκολο να φτάσει στην επιτυχία της Χαραυγής.

Εκτός από την Ronan πρωταγωνιστεί η Diane Kruger και ο William Hurt, αλλά θα δούμε και τους νεαρούς Jake Abel , Boyd Holbrook και Max Irons.

Το The Host θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 29 Μαρτίου 2013 και έχει αρχικά προγραμματιστεί για τις Ελληνικές αίθουσες για τις 11 Απριλίου.

To poster της ταινίας είναι εντυπωσιακό:

 

 

 

 

The Host (2013) – Το πρώτο πλήρες trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα