Αναζήτηση:
Laggies (201;) – Η νέα ταινία της Anne Hathaway
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013
18:02

Pame Cinema -

Με το Όσκαρ στις αποσκευές της η Anne Hathaway ετοιμάζεται για τον πρώτο ρόλο της μετά τους Les Mis, που θα είναι στο Laggies, μια ταινία της αναγνωρισμένης σκηνοθέτιδας ανεξάρτητων ταινιών Lynn Shelton, που πρόσφατα έκανε το Your Sister’s Sister το οποίο πήρε εξαιρετικές κριτικές.

 Η Hathaway θα ερμηνεύσει τον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας που όμως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την εφηβεία και να ωριμάσει,  η οποία όταν δέχεται μια πρόταση γάμου από τον φίλο της, προσποιείται πως θα πάει κάπου ήσυχα να το σκεφτεί και αντ’ αυτού περνάει μια βδομάδα παρέα με τις νέες της φίλες που είναι όλες ακόμα στο γυμνάσιο.

Μια από τις φίλες αυτές θα είναι η Chloe Grace Moretz από το Hugo του Scorsese, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Paul Rudd που αρχικά είχε αναλάβει τον ρόλο του φίλου, μάλλον δεν θα συνεχίσει και στη θέση του θα πάει ο Mark Webber του Scott Pilgrim vs. the World. Μαζί τους θα είναι και ο Sam Rockwell του Seven Psychopaths στο ρόλο κάποιου Graig, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Το σενάριο είναι της Andrea Seigel, μυθιστοριογράφου και κωμικού που κάνει την πρώτη της προσπάθεια στον κινηματογράφο.

H Anne Hathaway ενδιάμεσα θα κάνει μια μικρή cameo εμφάνιση στο Don Jon του Joseph Gordon-Levitt, που έχει γράψει το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί καθώς επίσης θα ηχογραφήσει και τον ρόλο της Jewel στο Rio 2 που ετοιμάζεται για το 2014.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η συμμετοχή της στο Robοpocalypse του Steven Spielberg καθώς το πρότζεκτ έχει αναβληθεί επ’ αόριστον, μέχρις ότου o σκηνοθέτης αποφασίσει πως έχει αρκετά χρόνο να το αναπτύξει όπως θα ήθελε.

Laggies (201?) – Η νέα ταινία της Anne Hathaway

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα