Αναζήτηση:
Jane Got a Gun (2014) – Φεύγει και ο Jude Law, έρχεται ο Bradley Cooper
Σάββατο, 6 Απριλίου 2013
13:41

Pame Cinema -

Χωρίς τέλος φαίνονται να είναι τα προβλήματα της παραγωγής του Jane Got a Gun, της ταινίας της Natalie Portman, στην οποία εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κρατάει είναι και παραγωγός.

Στις καθυστερήσεις και αλλαγές ηθοποιών ήρθε να προστεθεί πριν δύο εβδομάδες η ξαφνική αποχώρηση της σκηνοθέτιδας Lynne Ramsay και μάλιστα με τον πιο απίστευτο τρόπο. Την ημέρα που θα ξεκίναγαν τα γυρίσματα παρουσιάστηκε όλο το καστ και οι συντελεστές πλην της σκηνοθέτιδας, η οποία απλώς δεν εμφανίστηκε χωρίς μάλιστα να ενημερώσει. Οι λόγοι της αποχώρησής της δεν έγιναν γνωστοί, όμως η παραγωγή την αντικατέστησε άρον-άρον από τον Gavin O’Connor (Warrior) για να μπορέσουν να αποφύγουν μια χειρότερη καταστροφή.

Αμέσως μετά την αποχώρηση της Ramsay ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Jude Law που μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Michael Fassbender, ο οποίος είχε αποχωρήσει λόγω προηγούμενων καθυστερήσεων που του δημιουργούσαν πρόβλημα για την επόμενη ταινία του. Και καθώς τα γυρίσματα συνεχίζονται ανακοινώθηκε τώρα πως τον Law θα αντικαταστήσει ο Bradley Cooper, που ελπίζουμε να παραμείνει για να ολοκληρωθεί κάποτε η ταινία.

To Jane Got a Gun παρακολουθεί την Jane, η οποία όταν ο παράνομος άνδρας της επιστρέφει ημιθανής, φοβούμενη πως η συμμορία του θα τον κυνηγήσει στρέφεται σε ένα παλιό της έρωτα για βοήθεια.

Εκτός από την Portman και τον Cooper συμμετέχουν επίσης οι Joel Edgerton και  Rodrigo Santoro.

H ταινία έχει προγραμματιστεί για το 2014, χωρίς ακόμα να έχει οριστική ημερομηνία προβολής. 

Jane Got a Gun (2014) – Φεύγει και ο Jude Law, έρχεται ο Bradley Cooper

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα