Αναζήτηση:
Χάζεψε με το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ο Steven Spielberg
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012
14:34

Η Ελλάδα είναι αγαπημένος προορισμός για τον Steven Spielberg και σχεδόν κάθε καλοκαίρι έρχεται και παραθερίζει με σκάφος στη χώρα μας.


Έτσι και φέτος λοιπόν ο διάσημος σκηνοθέτης του Hollywood, αφού πέρασε μια βόλτα από το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και γεύτηκε την κρεατόπιτα της καλής του φίλης Τασίας, πέρασε μια βόλτα και από την Κρήτη, όπου έμεινε μερικές μέρες.Επόμενος σταθμός του ήταν η Σαντορίνη, ένα νησί που όπως έχει παραδεχθεί τον μαγεύει. Η πολυτελέστατη θαλαμηγός του «Ice Angel» αγκυροβόλησε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου στο Αρμένι, όμως κανείς από τους ντόπιους δεν ήξερε τους διάσημους επιβάτες της.

Βλέπετε ούτε ο Steven Spielberg, ούτε η σύζυγός του Kate Kapsaw, αλλά ούτε και κάποιο από τα πέντε του παιδιά βγήκαν για μια βόλτα στο νησί και κανείς δε θα μάθαινε τίποτα αν σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ανέβαινε στη θαλαμηγό ένας ντόπιος μία μέρα πριν από την αναχώρησή τους.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο σκηνοθέτης περνούσε αρκετές ώρες στο κατάστρωμα της θαλαμηγού, να ατενίζει την εντυπωσιακή θέα της Καλντέρας.

Πάντως κάθε φορά που έρχεται, θέλει να σταματά για λίγες μέρες στη Σαντορίνη και να παίρνει από την απίστευτη ενέργεια που αποπνέει το κυκλαδίτικο νησί.
Πηγή: EspressoΠηγή: newspiper
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα