Αναζήτηση:
Γιώργος Παρτσαλάκης: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του στα 9 του (video)
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
23:15

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του Alpha και τη Σοφία Αλατζά. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια εξομολόγηση εκ βαθέων, η οποία συγκίνησε. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της μητέρας του όταν ο ίδιος ήταν μόλις εννέα ετών, γεγονός που τον σημάδεψε για πάντα.

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια, είναι όταν έφυγε η μάνα μου στην Αθήνα που ήμουν 9 χρονών γιατί ήταν άρρωστη και έπρεπε να πάει να γίνει καλά. Περίμενα κι εγώ ότι θα γυρίσει και θα είναι καλά. Όταν με φώναξαν και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες «έφυγε». Τεράστιες δυσκολίες. Ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που έβαλαν όλοι μαύρα, ο πατέρας μου άφησε γένια, έγινε ιερέας και ένα παιδί 9 χρόνων μέσα σε όλο αυτό έπρεπε να επιβιώσει.

Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία. Από εκεί και πέρα οι γυναίκες έπαιξαν τον βασικό ρόλο στη ζωή μου, απολύτως, και είχα την ανάγκη να με φροντίσουν. Κάποιες φορές επετεύχθη, κάποιες φορές όχι. Αλλά το ζητούμενο ήταν αυτό και συνεχίζει να είναι και θα είναι μέχρι να φύγω», καταλήγει ο Γιώργος Παρτσαλάκης.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα