Αναζήτηση:
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Καμία γυναίκα δεν μου έχει ξυπνήσει την ανάγκη για οικογένεια
Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018
13:28


Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα κυρίως μετά τη συμμετοχή του στο Survivor. O επιχειρηματίας - ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε ότι εδώ και 15 μήνες είναι ελεύθερος.

Περιζήτητος εργένης: Πώς απαντά όμως όταν του λένε ότι θεωρείται περιζήτητος εργένης;

«Εγώ περιζήτητος, γιατί; Έχω να κάνω σχέση για πάνω από 15 μήνες. Ήμουν ανάμεσα σε Λ.Α. - Αθήνα και μετά Survivor. Δεν υπήρχε χώρος για σχέση».

Σκέψεις για οικογένεια:

«Ούτε καν. Δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου ούτε ως σκέψη. Δεν κάνω τέτοια σχέδια. Όλα αυτά είναι πολύ υποθετικά. Μπορεί κάποια στιγμή να συναντήσω μια γυναίκα και να μου το εμπνεύσει. Μέχρι στιγμής καμία από αυτές που είχα σχέση δεν μου ξύπνησε αυτή την ανάγκη».

Για την παρεξήγηση με τον πατέρα του:

«Τώρα μιλάμε, συνέβη μεταξύ μας μια παρεξήγηση μπω, αλλά τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν μπορείς να μην είσαι καλά με την οικογένεια σου. Είναι οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα σου πάντα, ό,τι και να γίνει».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Την Κωνσταντίνα την ήξερα και πριν από το παιχνίδι. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσα μας κάτι ερωτικό. Ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του -παιχνιδιού. Είμαστε φίλοι».

Γιατί δεν πάει στη Μύκονο:

«Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο για να πάω διακοπές αποφεύγω να επιλέξω ένα πολυσύχναστο μέρος. Κι όσες φορές έχω πάει σε κάποιο, μπορεί να το ευχαριστήθηκα ως εμπειρία αλλά δεν θα ήταν το μέρος που θα επέλεγα εγώ για να κάνω διακοπές, για να με ευχαριστήσει. Πάντα επέλεγα μέρη που έχουν σχέση με τη φύση, που είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Στη Μύκονο είχα πάει πέρσι, κι αυτό γιατί ήμουν καλεσμένος σε έναν γάμο. Πρώτη φορά είχα πάει 16 χρονών με κάτι φίλους μου και από τότε πήγα έπειτα από 14 χρόνια. Δεν το επιλέγω ως μέρος για να πάω. Θέλω πιο ήρεμα πράγματα. Αποζητώ να είμαι μόνος. Περνάω καλά με τον εαυτό μου. Δεν ψάχνω μια σχέση για να γεμίσω τον χρόνο μου».


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα