Αναζήτηση
Η Jennifer Laurence θα ταξιδέψει “Ανατολικά της Εδέμ” | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Jennifer Laurence θα ταξιδέψει “Ανατολικά της Εδέμ”
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013
15:44

Pame Cinema -

Η Jennifer Lawrence ανάμεσα στα δύο πολύ επιτυχημένα franchise που συμμετέχει, το The Hunger Games και το νέο X-Men βρίσκει καιρό να συμμετέχει σε ταινίες με πιο απαιτητικούς ρόλους.

Έτσι αποφάσισε να συνεργαστεί πάλι με τον Gary Ross, τον σκηνοθέτη του πρώτου Hunger Games που θα γυρίσει το Ανατολικά της Εδέμ (East of Eden), τώρα που η Universal απέκτησε τα δικαιώματα στο βιβλίο.

Το εξαιρετικό μυθιστόρημα του Νομπελίστα συγγραφέα John Steinbeck κυκλοφόρησε το 1952 και έγινε ακόμα πιο διάσημο όταν το σκηνοθέτησε ο Elia Kazan το 1955 με πρωταγωνιστή τον James Dean που έγινε αστέρι στον πρώτο κινηματογραφικό ρόλο της μικρής του καριέρας πριν σκοτωθεί με την Πόρσε του λίγους μήνες αργότερα σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Το Ανατολικά της Εδέμ αφηγείται την ιστορία δύο οικογενειών στη διάρκεια δύο γενεών στην αρχή του εικοστού αιώνα, εμπνευσμένο από τον Βιβλικό μύθο του Κάιν και του Άβελ. Η ταινία του Καζάν επικεντρωνόταν στο δεύτερο μισό του βιβλίου, στην νεώτερη γενεά, ενώ ο Ross έχει σκοπό να γυρίσει ολόκληρο το βιβλίο αλλά χωρισμένο σε δύο μέρη, δηλαδή σε δύο ταινίες.

Οι πληροφορίες λένε επίσης πως η Lawrence θα ερμηνεύσει το ρόλο της Kate, την μητέρας των δύο αγοριών Cal και Aron (από το Κάιν και Άβελ), που αποτελεί και το βρώμικο μυστικό της οικογένειας.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Brιan Grazer και αυτό από μόνο του είναι πολύ καλό νέο, αλλά αν το σενάριο θα γράψει ο ίδιος ο Ross όπως κάνει με όλες του τις ταινίες ή όχι, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Νεώτερα θα έχουμε καθώς θα προχωράει η παραγωγή.

Η Jennifer Laurence θα ταξιδέψει “Ανατολικά της Εδέμ”

Πηγή: pame-cinema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Τζένιφερ Λόρενς
Τζον Στάινμπεκ
Γκάρι Ρος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551